Brandewijn-cashewnotenglazuur (vegan)

    Brandewijn-cashewnotenglazuur (vegan)

    Voeg toe aan favorieten!
    10min


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Deze veganistische cashewnotenroom is verbluffend romig en gemakkelijk te maken. De brandy maakt het perfect voor Engelse kerstpuddingen en cakes voor degenen die veganistisch zijn of een zuivel-allergie hebben.

    Ingrediënten
    Opbrengst: 1 small jug

    • 340 gr biologische rauwe cashewnoten
    • 475 ml gefilterd water
    • 6 eetlepels agave nectar, of meer naar smaak
    • 1 theelepel natuurlijk vanille-extract
    • 3 tot 4 eetlepels brandy, of meer naar smaak
    • een snufje zeezout

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe alles in de blender en pureer tot het dik en romig is.
    2. Pas de hoeveelheden brandy en zoetstof naar smaak aan.
    3. Zet 1 uur in de koelkast, zodat de room iets dikker wordt.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren