Vulling voor gevogelte met appel, pruimen en peterselie

    (1)

    Een lekkere fruitige vulling voor kalkoen, gans of kip. Ook lekker bij gebraden varkensvlees.


    1 persoon heeft dit gemaakt

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 1 ui, gesnipperd
    • 4 appels, geschild, zonder klokhuis en in stukjes gesneden
    • 8 sneetjes dik brood - zonder de korsten ​​en verkruimeld
    • 120 ml boter, gesmolten
    • 3 stengels selderij
    • 12 pruimen, ontpit en in stukjes gesneden
    • 1 1/2 theelepels zout
    • 85 gr peterselie, fijngehakt
    • 1 theelepel salie, fijngehakt
    • 1 mespuntje gemalen foelie
    • 1 mespuntje gemalen nootmuskaat
    • 1 mespuntje gemalen kruidnagel

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 30min  ›  Bereiding: 30min  ›  Klaar in:1uur 

    1. Meng alle ingrediënten goed in een kom, dek af en zet een nacht in de koelkast.
    2. Gebruiken om een kip, kalkoen of ander gevogelte mee te vullen.
    3. Als alternatief kun je het in een ingevette schaal scheppen, afdekken met folie en op 180°C 30 minuten bakken.
    Bekijk alle 12 recepten

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (1)

    Dit recept heeft (nog) geen Nederlandse beoordelingen, maar je kunt beoordelingen in andere talen bekijken.

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren

    Meer collecties

    Bekijk alle 1 collecties