Lamskarbonade met citroen en tijm

    Lamskarbonade met citroen en tijm

    2keer bewaard
    20min


    69 personen hebben dit gemaakt

    Gemarinereerde lamskarbonade met verse, Mediterrane zomersmaken. Bereid extra marinade om over de geroosterde groenten te gebruiken.

    Ingrediënten
    Porties: 12 

    • 100 ml olijfolie
    • 4 eetlepels citroensap
    • handvol gehakte verse tijm
    • zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
    • 12 lamskarbonades

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 10min  ›  Klaar in:20min 

    1. Olijfolie, citroensap en tijm in een kommetje vermengen en op smaak brengen met zout en peper. Verdeel de lamskarbonades over een ondiepe schaal en goed vermengen met het olijfoliemengsel.
    2. 1 uur laten marineren.
    3. De barbecue op hoog vuur voorverwarmen.
    4. Een rooster licht met olie invetten. Leg de lamskarbonades op de barbecue en gooi de marinade weg. De lamskarbonades op de barbecue leggen en de marinade weggooien. 10 minuten roosteren en daarbij 1 keer omdraaien, of tot gewenste gaarheid.

    Recent bekeken

    Beoordelingen (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren