Chocoladeganache

    Om de ganache die ik gebruik in mijn desserts te maken, gebruik ik chocolade van zeer goede kwaliteit en ten minste 60% cacao.


    Maak dit als eerste!

    Ingrediënten
    Porties: 4 

    • 250 gr chocolade, minimaal 60% cacao
    • 100 ml crème fraîche
    • 75 gr poedersuiker

    Voeg toe aan boodschappenlijst
    Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel
    Bekijk boodschappenlijst

    Bereidingswijze
    Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

    1. Doe de chocolade in een pan en smelt zachtjes op laag vuur, in een kleine steelpan.
    2. Voeg al roerend de crème fraîche toe en voeg daarna poedersuiker toe, terwijl je blijft roeren.
    3. Gebruik de ganache meteen, als het afkoelt wordt de chocolade hard.

    Recent bekeken

    Beoordelingen en waarderingen
    Waarderingen op alle internationale sites:
    (0)

    Beoordelingen in het Nederlands (0)

    Jouw beoordeling

    Waardeer met sterren