Bijgerechten (2465)

Ben je op zoek naar het perfecte bijgerecht? Een groentegratin, ratatouille of bloemkool-kaas gerecht? Hier vind je romige prei en spinazie, geglaceerde wortelen, aardappelpuree en -gratin, groene bonen, pilav en salades.

Receptencollecties voor bijgerechten

Groenten
Groenten   (5108)
Salades
Salades   (1024)

Probeer deze recepten

 
2 beoordelingen
 
1uur30min

Een lekker taartje als variatie op gekookte of gebakken aardappelen. Ooit geproefd in een Frans restaurant en later thuis geprobeerd te maken.

Recept van: Tom

 
24 beoordelingen
 
1uur15min

Dit Zweedse gerecht komt van 'Hasselbacken', het restaurant in Stockholm waar het voor het eerst werd geserveerd. De gekruide aardappels zijn krokant van buiten en zacht van binnen. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: POMPIER850

 
9 beoordelingen
 
15min

Deze salade heb ik al ontelbare keren geserveerd en elke keer vragen ze om het recept. De dressing gebruik ik over veel verschillende salades.

Recept van: ENIGMA497

 
9 beoordelingen
 
30min

Champignons en bacon vormen een heerlijke combinatie en dit recept kan haast niet eenvoudiger. Gebruik cocktailprikkers om de bacon vast te zetten. Meestal moet ik een 2e portie maken om de gasten tevreden te houden.

Recept van: Blake Smith

 
7 beoordelingen
 
35min

Deze verfijnde salade is eenvoudig te bereiden, maar toch zo bijzonder als het heerlijk is. Serveer als licht vegetarisch hoofdgerecht of voorgerecht.

Recept van: Donna

Vergelijkbare receptencollecties

Maaltijd
Maaltijd   (7659)
Gebak
Gebak   (1955)
Snoep
Snoep   (239)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart