Ben je op zoek naar het perfecte bijgerecht? Een groentegratin, ratatouille of bloemkool-kaas gerecht? Hier vind je romige prei en spinazie, geglaceerde wortelen, aardappelpuree en -gratin, groene bonen, pilav en salades.
Een lekker taartje als variatie op gekookte of gebakken aardappelen. Ooit geproefd in een Frans restaurant en later thuis geprobeerd te maken.
Dit Zweedse gerecht komt van 'Hasselbacken', het restaurant in Stockholm waar het voor het eerst werd geserveerd. De gekruide aardappels zijn krokant van buiten en zacht van binnen. Bekijk ook de video van dit recept!
Deze salade heb ik al ontelbare keren geserveerd en elke keer vragen ze om het recept. De dressing gebruik ik over veel verschillende salades.
Een lekkere salade met rode bietjes, aardappel, appel en augurk. Lekker als lunchsalade met geroosterd brood en sla.
Champignons en bacon vormen een heerlijke combinatie en dit recept kan haast niet eenvoudiger. Gebruik cocktailprikkers om de bacon vast te zetten. Meestal moet ik een 2e portie maken om de gasten tevreden te houden.