Recepten voor traktaties (86)

Je vindt hier lekkere en originele recepten voor traktaties, bijvoorbeeld voor een kinderfeestje, een traktatie voor school, of gewoon een lekkere snack na schooltijd.

Receptencollecties voor traktaties

Cupcakes
Cupcakes   (134)
Fruitsnack
Fruitsnack   (46)
Kinderfeestje
Kinderfeestje   (101)

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
50min

Deze cupcakes zijn altijd een enorme hit op kinderfeestjes - de kinderen zijn er gek op. Om de kikkergezichten te maken kun je zo creatief worden als je wilt. Handige hulpmiddelen zijn witte marshmallows en zwarte glazuur of dropjes voor de ogen.

Recept van: jenniferb

 
8 beoordelingen
 
55min

De kinderen zullen dol zijn op deze griezelige koekjes. Perfect voor Halloween! Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: Sandra

 
8 beoordelingen
 
40min

Een twee in één recept voor cupcakes die iedereen lekker vindt! Maak chocolade cupcakes én gewone (vanille) cupcakes uit hetzelfde beslag. Minder afwas, minder gedoe, maar erg lekker! Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: jenn

 
5 beoordelingen
 
50min

Deze overheerlijke Braziliaanse 'bonbon' is supersnel gemaakt, met maar drie ingrediënten. Je hoeft het maar 10 minuten te koken en hebt geen thermometer nodig. Je laat het vervolgens afkoelen en rolt er dan balletjes van. Je kunt de balletjes daarna door verschillende soorten strooisel rollen, maar het meest traditioneel is chocolade hagelslag! Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: ROMINA_BR

 
4 beoordelingen
 
1uur15min

Een trend in Amerika en Engeland, deze cake pops, of ook wel cake lolly's. Je kunt elke cake gebruiken die je wilt, gekocht in de winkel of zelfgebakken. En qua versiering kun je je creativiteit hier echt in kwijt! Oefening baart kunst. Hier een basis recept voor cake pops.

Recept van: koekje

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart