Recepten voor runderstoofpot (158)

  Wil je een stoofschotel met rundvlees maken? We hebben de lekkerste runderstoofschotels zoals Boeuf Bourguignon, runderstoofpot met groenten, rundergoulash en meer stoofpotjes met rundvlees.

  Receptencollecties voor runderstoofpot

  Probeer deze recepten

   
  2 beoordelingen
   
  2uur20min

  Stevige runderstoofschotel die je uit een diep bord of kom kunt eten. Het is een complete maaltijd door de toegevoegde aardappel en wortel. Je kunt het rundvlees ook door lam vervangen voor een 'Ierse' stoofpot. Voeg meer maizena toe als je de stoofpot meer gebonden wilt.

  Recept van: Paula

   
  1 beoordeling
   
  2uur20min

  Deze Franse runderstoofschotel is perfect voor als je gasten krijgt. Ik bereid het vlees meestal een dag vantevoren, zodat ik het alleen nog maar hoef op te warmen, dan smaakt het zelfs nog lekkerder. Heerlijk met aardappelpuree en in ieder geval een goeie fles Bourgogne.

  Recept van: Christine

   
  8 beoordelingen
   
  7uur

  Dit is een makkelijk recept voor boeuf bourguignon, al jaren een favoriet in onze familie.

  Recept van: cheap chef

   
  7 beoordelingen
   
  3uur20min

  Een heel eenvoudig recept om zelf Indonesische rendang te maken, je maakt de boemboe gemakkelijk zelf, dus je hebt geen kruidenmixjes en pakjes nodig!

  Recept van: Arine

   
  6 beoordelingen
   
  6uur20min

  Een complete stoofpot met rundvlees, aardappelen en groente. Lekker makkelijk, want bereid in de slowcooker, maar uiteraard ook in een braadpan op het vuur te maken. Erg gezond, want er wordt geen vet toegevoegd.

  Recept van: Chantal

  Video's voor runderstoofpot

  • videoTitle
   Boeuf Bourguignon
  • videoTitle
   Russische runderschotel met kaas
  • videoTitle
   Pilaf met rundvlees en rijst

  Vergelijkbare receptencollecties