Recepten voor pruimentaart (22)

  Zoek je een recept voor pruimentaart? We hebben recepten voor taart met verse pruimen en taart met gedroogde pruimen, maar ook clafoutis en pruimencake.

  Probeer deze recepten

   
  3 beoordelingen
   
  55min

  Een heerlijke, lichte cake met pruimen. Leuk voor een feestje of verjaardag, en natuurlijk het lekkerst als de pruimen in het seizoen zijn.

  Recept van: Carol

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur55min

  Maak deze heerlijke cake als de pruimen in het seizoen zijn! Lekker voor bij de thee of koffie. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Magpie

   
  7 beoordelingen
   
  1uur10min

  Deze taart, of eigenlijk cake, ziet er mooi uit en er is goed mee te varieren. Zo kun je de pruimen en bosbessen bijvoorbeeld vervangen door perziken of je kunt alleen pruimen gebruiken voor een heerlijke pruimentaart!

  Recept van: Dina

   
  6 beoordelingen
   
  1uur10min

  Zo maak ik dit traditionele recept - en het hele huis ruikt heerlijk naar pruimen, citroen en vanille. Maak het in de pruimentijd van rijpe pruimen, van eind augustus to eind oktober.

  Recept van: GibsonsGirl

   
  5 beoordelingen
   
  1uur

  Een super-lekkere cake, een geweldige manier om pruimen te verwerken wanneer ze in het seizoen zijn. Het cakebeslag wordt bedekt met pruimen, kaneel en suiker, voordat hij wordt gebakken. Serveer bijvoorbeeld met slagroom.

  Recept van: sophia

  Video's voor pruimentaart

  • videoTitle
   Pruimencake van gistdeeg

  Vergelijkbare receptencollecties