Goulash (36)

Op zoek naar een recept voor goulash? Hier vind je heerlijke recepten voor stevige rundergoulash, goulash met groenten, goulashsoep en meer.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
5uur40min

Een heerlijk rijke, smaakvolle stoofschotel uit de slow cooker met een dikke, rode rooksaus. Het gerecht kan de dag tevoren bereid worden. In plaats van pasta kunt u rijst of aardappels nemen.

Recept van: jellicle

 
5 beoordelingen
 
8uur30min

Deze goulash is heerlijk van smaak en erg makkelijk te maken met behulp van de slowcooker. Je kan eventueel alles de avond van tevoren klaarmaken (eventueel vlees snijden, wortel, ui en paprika snijden); je doet alles de volgende ochtend in de slowcooker en rond etenstijd is je goulash klaar. Erg lekker met aardappelpuree of frieten uit de oven.

Recept van: Silvia

 
2 beoordelingen
 
2uur15min

Dit klassieke gerecht is heerlijk en verwarmend. Mijn moeder maakte dit toen we klein waren, en we vonden het heerlijk. Kan van goedkopere stukken rundvlees gemaakt worden en wordt toch heel zacht. Voeg extra water toe als de goulash te dik wordt en serveren met crème fraîche of zure room.

Recept van: ENVIRO2

 
2 beoordelingen
 
2uur40min

Dit is een stevige rundvlees goulash die afkomstig is uit Bern, Zwitserland. Het bevat veel vlees, groenten en aardappelen. Het smaakt de dag erna nog beter (maar meestal blijft er niks over...).

Recept van: gela

 
2 beoordelingen
 
3uur15min

Hongaarse goulash met spekjes en blokjes aardappel. Het duurt even voor het klaar is, maar het is zeker de moeite waard.

Recept van: Cella

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart