Kaasfondue (21)

  Zoek je een recept voor kaasfondue? We hebben klassieke recepten, maar ook heerlijke variaties op de traditionele kaasfondue.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  1uur

  Vijftig jaar geleden kreeg m'n vader dit recept van een Zwitserse kennis. In tegenstelling tot wat de meeste kookboeken voorschrijven, doe ik de kaas bij de koude wijn, en verwarm het dan samen. Net iets lekkerder.

  Recept van: Marco

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Deze kaasfondue is anders dan anders, doordat er naast witte wijn, sherry en vooral veel brie doorgaat. Mijn man is er dol op en we eten dit dan ook vaak bij speciale gelegenheden.

  Recept van: OREGONCOASTGIRL

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  We hebben een aantal recepten geprobeerd, maar dit vonden wij de beste! De gruyere geeft het een zoete nootachtige smaak, de scherpe cheddar maakt het wat pittiger en de emmentaler mengt alle smaken goed.

  Recept van: AhLimP

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Een internationale kaasfondue, met kazen uit Zwitserland, Noord-Holland en Frankrijk. De blauwschimmelkaas maakt het wat anders dan anders.

  Recept van: Nanda

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Kaasfondue voor mij is niet zomaar een maaltijd, maar een heerlijk intiem etentje met familie of vrienden - kaasfondue vult heerlijk en versterkt vriendschappen. De vuistregel voor de verhouding van kaas tot wijn is: 200 gr kaas - 100 ml wijn.

  Recept van: Lilo

  Video's voor kaasfondue

  • videoTitle
   Klassieke kaasfondue

  Vergelijkbare receptencollecties

  Kaas
  Kaas   (1589)
  User's IP: 54.162.184.214