Kaasfondue (21)

Zoek je een recept voor kaasfondue? We hebben klassieke recepten, maar ook heerlijke variaties op de traditionele kaasfondue.

Probeer deze recepten

 
1 beoordeling
 
1uur

Vijftig jaar geleden kreeg m'n vader dit recept van een Zwitserse kennis. In tegenstelling tot wat de meeste kookboeken voorschrijven, doe ik de kaas bij de koude wijn, en verwarm het dan samen. Net iets lekkerder.

Recept van: Marco

 
1 beoordeling
 
30min

Deze kaasfondue is anders dan anders, doordat er naast witte wijn, sherry en vooral veel brie doorgaat. Mijn man is er dol op en we eten dit dan ook vaak bij speciale gelegenheden.

Recept van: OREGONCOASTGIRL

 
Geen beoordelingen
 
30min

We hebben een aantal recepten geprobeerd, maar dit vonden wij de beste! De gruyere geeft het een zoete nootachtige smaak, de scherpe cheddar maakt het wat pittiger en de emmentaler mengt alle smaken goed.

Recept van: AhLimP

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een internationale kaasfondue, met kazen uit Zwitserland, Noord-Holland en Frankrijk. De blauwschimmelkaas maakt het wat anders dan anders.

Recept van: Nanda

 
Geen beoordelingen
 
30min

Kaasfondue voor mij is niet zomaar een maaltijd, maar een heerlijk intiem etentje met familie of vrienden - kaasfondue vult heerlijk en versterkt vriendschappen. De vuistregel voor de verhouding van kaas tot wijn is: 200 gr kaas - 100 ml wijn.

Recept van: Lilo

Vergelijkbare receptencollecties

Kaas
Kaas   (1529)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart