Desserts voor Kerst (170)

  Ben je op zoek naar een feestelijk dessert voor Kerst of een andere speciale gelegenheid, het liefst makkelijk om te maken? Je vindt hier klassiekers als tiramisu, Crème brûlée, Crème Caramel, chocolademousse, bavarois, diverse soorten ijs en nog veel meer.

  Receptencollecties voor desserts voor Kerst

  Tiramisu
  Tiramisu   (44)

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur20min

  Je kunt redetwisten of dit een cake of een dessert is, maar zodra je hem eet, maakt dat niet meer uit. Zoals de Italianen zeggen kan dit gerecht vertaald worden met: "maak me blij", en daarmee is alles gezegd.

  Recept van: ntbella

   
  16 beoordelingen
   
  28min

  Deze warme, zachte, mini chocoladecakejes met een hart van gesmolten chocolade zijn het lekkerste dat chocolade te bieden heeft. Pure chocolade van goede kwaliteit is onontbeerlijk.

  Recept van: Russ Smith

   
  22 beoordelingen
   
  50min

  Een heerlijk dessert van gebakken appels met een stevige, krokante kaneelkruimellaag. Eenvoudigweg het lekkerste recept voor apple crumble! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Olga

   
  21 beoordelingen
   
  1uur20min

  Een hemels chocolade dessert met maar twee ingrediënten! En erg makkelijk! Na een paar uur koelen kun je de stijf geworden mousse ook gebruiken om chocoladetruffels te maken.

  Recept van: Polly Welby

   
  8 beoordelingen
   
  1uur30min

  Deze heerlijke cheesecake is verrassend anders. Net voor serveren bestrooien met geraspte pure chocolade, en hij ziet er nog professioneler uit!

  Recept van: Marty

  Video's voor kerstdesserts

  • videoTitle
   Trifle van chocolade en kokos
  • videoTitle
   Crème brûlée van cashewnoot en steranijs
  • videoTitle
   Tiramisu
  • videoTitle
   Gesmolten chocoladecakejes
  • videoTitle
   Apple crumble

  Vergelijkbare receptencollecties