Ravioli (28)

Op zoek naar een recept voor ravioli? Hier vind je recepten voor ravioli met een vulling van spinazie of ricotta, saus voor ravioli en recepten om zelf ravioli te maken.

Probeer deze recepten

 
2 beoordelingen
 
1uur50min

Een hemels, romig vegetarisch gerecht. Zelf ravioli maken is niet moeilijk, het neemt alleen wat tijd in beslag, maar het is zeker de moeite waard. Het ravioli deeg moet een uur staan voordat je de ravioli maakt, dus gun jezelf wat tijd voor de beste resultaten.

Recept van: Lisa

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Deze zelfgemaakte ravioli gevuld met flespompoen en Parmezaanse kaas zijn het perfecte gerecht voor de herfst! Maak het deeg volgens mijn niet te mislukken recept en je hebt gegarandeerd succes! Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: alemarsi

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Hier is een geweldig recept voor huisgemaakte ravioli, gebaseerd op een recept uit een Italiaans restaurant. Laat je niet intimideren door de lange lijst ingrediënten, het is zeker de moeite waard!

Recept van: Callie1025

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Een heerlijk vullend pastarecept. Je kunt ook een andere soort ravioli gebruiken, ander vlees of een andere pastasaus.

Recept van: K-Dub

 
Geen beoordelingen
 
2uur6min

Een Turkse specialiteit waar ik in Turkije van heb genoten. Manti zijn ongeveer net zo klein als tortellini. Het is moeilijk om ze te maken, maar het is absoluut de moeite waard. Ik maak er altijd een feestje van, nodig mijn vrienden van vroeger uit, en dan maken we de Manti samen terwijl we drinken en kletsen.

Recept van: Claudia_Meilinger

Vergelijkbare receptencollecties

Tortellini
Tortellini   (22)
Tagliatelle
Tagliatelle   (81)
Gnocchi
Gnocchi   (25)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart