Peultjes

  Op zoek naar recepten voor peultjes? We hebben recepten voor gekookte peultjes, roergebakken peultjes, maar ook

  15 recepten

  Filter

  Hoofdingrediënten

  Bereidingstijd

  Wereldkeuken

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Deze mooie kleine taartjes, gevuld met geroerbakte garnalen en krokante, kleurrijke groenten, vormen een bijzonder bij- of voorgerecht bij een oosterse maaltijd. De filodeegbakjes kunnen van tevoren worden gemaakt, maar u kunt ze het beste vlak voor serveren vullen, zodat ze krokant blijven.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  20min

  Een heerlijk en snel klaar te maken gerecht voor als je weinig tijd hebt. Lekker met witte rijst. Op mijn site (www.tantewokkie.nl) staan nog veel meer overheerlijke en gemakkelijke te maken (wok)recepten. Eet smakelijk!

  Recept van: TanteWokkie

   
  Geen beoordelingen
   
  15min

  Altijd lekker en bovendien heel gezond, deze combinatie van groene groenten; ze bevatten veel voedingsstoffen die niet alleen aandoeningen bij het ongeboren kind, maar ook ouderdomskwalen kunnen helpen voorkomen.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  40min

  Dit is een geweldige manier om mosselen te maken. Ze worden gestoofd met zoete aardappel en peultjes in een romige Korma currysaus. Serveer met gekookte witte rijst.

  Recept van: foodchannel

   
  Geen beoordelingen
   
  20min

  Dit is een leuk idee voor een feestje. Je serveert als het ware een moestuintje. De 'grond' is gemaakt van verse hummus met kruiden en hierin presenteer je diverse rauwe groenten. Kinderen vinden het leuk om in deze 'tuin' de groenten te plukken!

  Recept van: Ashley Baron

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Net voor de eerste keer dit zelf bedachte recept gemaakt, mijn huisgenootje vond het erg geslaagd en ik zelf ook. Een lekker romige pasta met goede verhoudingen van smaken. Heel simpel en snel te maken.

  Recept van: Eveli123

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur

  Aromatische vleesballetjes, gemaakt van varkensvlees en rijst, en een waaier aan interessante groenten geven deze hoofdmaaltijd een oosters tintje. Serveer het gerecht in een warme terrine of rechtstreeks uit de pan.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  17min

  Deze salade in oosterse stijl levert veel foliumzuur, bètacaroteen en vitamine C: een krachtig trio dat de strijd tegen kanker en hartziekten aanbindt.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  25min

  This speedy family supper recipe uses rapeseed oil so is low in saturated fat. The pepper, spring onions and mange tout contributes to one of your five-a-day.

  Recept van: WholegrainGoodness

   
  Geen beoordelingen
   
  25min

  In deze eenvoudig te bereiden noedelsalade zitten naast kip en groenten tal van zaden en noten.

  Recept van: Xing Jin

  1 / 2

  Vergelijkbare receptencollecties

  Sperziebonen
  Sperziebonen   (162)
  Erwten
  Erwten   (286)
  Linzen
  Linzen   (125)