Chutney recepten (39)

  Op zoek naar een lekkere mango chutney? Je vindt hier de recepten voor mangochutney, tomatenchutney, kokoschutney, fruitchutney en nog veel meer ideeën om zelf chutney te maken.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  1dag1uur

  Zelf chutney maken is hartstikke leuk om te doen. Deze chutney wordt voornamelijk gemaakt van appel, rabarber en appelciderazijn. Als je de chutney inmaakt, moet je er goed voor zorgen dat alle lepels, potjes, en deksels steriel zijn. In steriel afgesloten potten kun je de chutney namelijk maanden bewaren. Een potje chutney is leuk om kado te doen.

  Recept van: Marjel

   
  Geen beoordelingen
   
  4uur

  Pikant en zoet, een heerlijke chutney die lekker is met verschillende broodsoorten, kazen en kip. Met de aangegeven hoeveelheden maak je een flinke voorraad; je kunt de chutney dus ook cadeau doen aan buren en vrienden. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: cheap chef

   
  2 beoordelingen
   
  25min

  Een heerlijk recept dat ik van mijn schoonmoeder kreeg en een goed alternatief voor gewone cranberrysaus.

  Recept van: Sher

   
  1 beoordeling
   
  9uur

  In Saoedi-Arabië woonden we in een hechte, multiculturele gemeenschap. Onze Pakistaanse buren werden een soort familie ver van huis. Kokub, de buurvrouw, maakte deze ongelooflijk lekkere mangochutney zelf. Een paar jaar geleden vroeg ze me daarbij te helpen. Natuurlijk gebruikte ze geen recept, maar de volgende keer nam ik mijn weegschaal mee, zodat ik haar magische recept zelf kon maken. Een ongelooflijke ervaring!

  Recept van: PREGOCOOK

   
  1 beoordeling
   
  1uur45min

  Dit is een hele lekkere zoete en pittige chutney! Het recept maakt een flinke portie, maar je kunt het recept altijd halveren.

  Recept van: Effie

  Video's voor chutney

  • videoTitle
   Appel-tomaat chutney

  Vergelijkbare receptencollecties

  Stuffing
  Stuffing   (23)
  Jam
  Jam   (86)