Chutney recepten (39)

Op zoek naar een lekkere mango chutney? Je vindt hier de recepten voor mangochutney, tomatenchutney, kokoschutney, fruitchutney en nog veel meer ideeën om zelf chutney te maken.

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
1dag1uur

Zelf chutney maken is hartstikke leuk om te doen. Deze chutney wordt voornamelijk gemaakt van appel, rabarber en appelciderazijn. Als je de chutney inmaakt, moet je er goed voor zorgen dat alle lepels, potjes, en deksels steriel zijn. In steriel afgesloten potten kun je de chutney namelijk maanden bewaren. Een potje chutney is leuk om kado te doen.

Recept van: Marjel

 
Geen beoordelingen
 
4uur

Pikant en zoet, een heerlijke chutney die lekker is met verschillende broodsoorten, kazen en kip. Met de aangegeven hoeveelheden maak je een flinke voorraad; je kunt de chutney dus ook cadeau doen aan buren en vrienden. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: cheap chef

 
2 beoordelingen
 
25min

Een heerlijk recept dat ik van mijn schoonmoeder kreeg en een goed alternatief voor gewone cranberrysaus.

Recept van: Sher

 
1 beoordeling
 
9uur

In Saoedi-Arabië woonden we in een hechte, multiculturele gemeenschap. Onze Pakistaanse buren werden een soort familie ver van huis. Kokub, de buurvrouw, maakte deze ongelooflijk lekkere mangochutney zelf. Een paar jaar geleden vroeg ze me daarbij te helpen. Natuurlijk gebruikte ze geen recept, maar de volgende keer nam ik mijn weegschaal mee, zodat ik haar magische recept zelf kon maken. Een ongelooflijke ervaring!

Recept van: PREGOCOOK

 
1 beoordeling
 
1uur45min

Dit is een hele lekkere zoete en pittige chutney! Het recept maakt een flinke portie, maar je kunt het recept altijd halveren.

Recept van: Effie

Video's voor chutney

Appel-tomaat Chutney
Appel-tomaat Chutney

Vergelijkbare receptencollecties

Stuffing
Stuffing   (23)
Jam
Jam   (85)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart