Recepten voor slagroomtaart (26)

  Hier vind je recepten voor slagroomtaart, zoals chocolade-slagroomtaart, slagroomtaart met aardbeien, kwark-slagroomtaart, maar ook recepten voor biscuitdeeg en heerlijke slagroomvulling.

  Probeer deze recepten

   
  17 beoordelingen
   
  2uur35min

  Een heerlijke aardbeientaart, gevuld met vanilleroom. Je kunt ook ander fruit gebruiken.

  Recept van: Corinna

   
  5 beoordelingen
   
  1uur5min

  Deze taart met kwark en slagroom is de lievelingstaart van mijn vrienden en ik moet deze dan ook bij elke gelegenheid bakken.

  Recept van: Naschkatze

   
  5 beoordelingen
   
  1uur2min

  Bekend als Deense verjaardagstaart, maar deze traditionele laagjescake is populair in heel Scandinavië in enigszins verschillende vormen. De taart bestaat uit drie lagen cake, elk bestreken met een andere vulling zoals roomvulling of frambozenjam en het geheel bestreken met slagroom. Voor het beste resultaat bak je de cake een dag vantevoren.

  Recept van: JudithD

   
  1 beoordeling
   
  1dag40min

  Een prachtige, romige taart gemaakt van lange vingers gedoopt in cognac, met daartussen heerlijke lagen room.

  Recept van: Kandinsky

   
  1 beoordeling
   
  3uur35min

  Ik maak deze taart met biscuitmix van funcakes. Dat is een zak met meel, ook wel spongecake genoemd, dat luchtiger is dan gewone cakemix. Daardoor wordt je taart (je biscuit) hoger. Het is ook minder zoet dan cake, wat wij lekkerder vinden, en het hoeft ook maar 35 minuten in de oven. Je koopt het via speciale taartenwinkels of op het internet. Je kunt ook gewone cakemix gebruiken, maar dan zal je taart compacter en zoeter worden. Maar ja, sommigen vinden dat nou juist weer lekkerder.

  Recept van: MariekeWolswijk

  Video's voor slagroomtaart

  • videoTitle
   Laagjestaart

  Vergelijkbare receptencollecties

  User's IP: 54.159.94.253