Italiaans dessert (39)

  Zoek je een klassiek Italiaans dessert als Tiramisu, of juist zabaglione, panna cotta of een ander overheerlijk Italiaans dessert? Je vindt hier de recepten.

  Receptencollecties voor Italiaans dessert

  Tiramisu
  Tiramisu   (44)
  Biscotti
  Biscotti   (17)

  Probeer deze recepten

   
  2 beoordelingen
   
  3uur35min

  Een traditionele, makkelijke en heerlijke italiaanse pudding. Ik vond het moeilijk een goed en makkelijk recept op internet te vinden, dus heb ik mijn eigen recept bedacht. Het smaakt net zo als de panna cotta uit Italië. Het blijft een paar dagen goed in de koelkast.

  Recept van: CHERYLA33

   
  2 beoordelingen
   
  4uur20min

  Dit klassieke Italiaanse recept voor tiramisu is de enige die je nodig hebt. Luchtige mascarpone gelaagd met in espresso gedrenkte lange vingers, met een klein beetje cognac of brandy.

  Recept van: Magda

   
  8 beoordelingen
   
  1uur30min

  Deze heerlijke cheesecake is verrassend anders. Net voor serveren bestrooien met geraspte pure chocolade, en hij ziet er nog professioneler uit!

  Recept van: Marty

   
  5 beoordelingen
   
  40min

  Zelf gemaakt in kookworkshop, om je vingers bij af te likken... Wij hebben het op een platte schaal gemaakt, maar kan ook heel mooi in een glazen rechthoekige bakvorm. Ontstaan in Italië als ontbijtgerecht, wij kennen het als nagerecht.

  Recept van: Ada

   
  4 beoordelingen
   
  30min

  Deze heerlijk lichte en romige versie van Tiramisu maak ik iedere jaar, al 17 jaar lang, ter viering van onze trouwdag. Het is een makkelijk te maken versie van een klassieker, waarbij de rauwe eieren weggelaten worden maar verse aardbeien worden toegevoegd.

  Recept van: Linda Miranda

  Video's voor Italiaanse desserts

  • videoTitle
   Tiramisu
  • videoTitle
   Pannacotta

  Vergelijkbare receptencollecties