Recepten voor een fruitsnack (46)

  Zoek je een lekkere snack met fruit? Je vindt hier snacks met appel, aardbeien, bessen, peer en veel meer fruit. Aardbeien in chocola, een gezonde snack met appel, of muffins met fruit.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  15min

  Ik was op zoek naar een andere manier om fruit te serveren, toen ik ineens hieraan dacht. Waarom niet gewoon fruit aan een stokje?

  Recept van: AnaJ930

   
  4 beoordelingen
   
  10min

  Niets kan karamelappels vervangen, maar probeer voor de verandering deze chocoladeversie eens. Een geweldig recept om met Halloween met de kinderen te maken.

  Recept van: CANDYPEACHESCHIC

   
  4 beoordelingen
   
  30min

  Het eenvoudigste toetje ter wereld! Aardbeien die in chocola gedoopt zijn.

  Recept van: Colin

   
  2 beoordelingen
   
  1uur15min

  Een heerlijk stevig, vullend bananenbrood met walnoot. En nog vetarm ook!

  Recept van: Katie

   
  1 beoordeling
   
  35min

  Mijn zus en ik houden van iets zoets bij de koffie 's ochtends. We hebben daarom dit recept voor een gezond ontbijt gemaakt. Ik verdubbel over het algemeen dit recept om dan een lading in te vriezen. Ze smaken zelfs nog beter als ze bevroren zijn, want ze blijven zacht. We gebruiken volkoren granen, vezels en eiwitten, zonder boter te gebruiken! Vraag je je af of het echt lekker kan zijn? Ja, dat is het! Mijn kinderen kunnen hun vingers niet uit het beslag houden en ik dacht...ik zet het op Allrecipes, want zoveel mensen vragen mij om het recept! Geniet ervan!

  Recept van: IrisMac

  Vergelijkbare receptencollecties

  Fruit
  Fruit   (2539)
  Gezond
  Gezond   (895)