Recepten met kersen (87)

  Wil je een kersentaart bakken? ijs met warme kersen serveren of een drankje met kersen, fruitsalade met kersen, kip met kersen of iets anders met kersen maken? Je vindt de recepten hier.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  25min

  Dit yoghurtijs met kersen is erg smaakvol. Als je niet van kersen houdt kun je ook ander fruit zoals aardbeien, bosbessen, perziken of frambozen gebruiken.

  Recept van: snappy cooker

   
  1 beoordeling
   
  55min

  Een snel en klassiek Frans recept voor clafoutis, zacht kersengebak. Het is de authentieke Franse manier om de pitten in de kersen te laten zitten, dit geeft extra smaak. Maar als je liever geen pitten tegenkomt als je eet, dan kun je ze voor het bakken al verwijderen. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Narno

   
  6 beoordelingen
   
  4uur55min

  Dit is een onwaarschijnlijk lekker dessert. De bodem is anders dan anders, maar net zo makkelijk om te maken. De taart hoeft niet gebakken te worden (alleen de bodem) en de witte chocolademousse vulling wordt gemaakt met griekse yoghurt voor een lichte en frisse smaak. Bedekt met een laagje kersenjam ziet de taart er fantastisch uit, maar is vrij eenvoudig om te maken.

  Recept van: Diana

   
  4 beoordelingen
   
  20min

  Een heerlijke monchoutaart met kersenvulling en een bodem van koekkruimels. Deze taart maak ik vaak voor verjaardagen, helemaal niet moeilijk en altijd een succes.

  Recept van: Trijn

   
  2 beoordelingen
   
  40min

  Super makkelijk en snel recept om kersenvulling voor een taart te maken.

  Recept van: mgiampietro07

  Video's voor recepten met kersen

  • videoTitle
   Kersenclafoutis
  • videoTitle
   Ingemaakte kersen

  Vergelijkbare receptencollecties

  Abrikozen
  Abrikozen   (78)
  Dadels
  Dadels   (55)
  Perzik
  Perzik   (94)