Sushi

  Je vindt hier heerlijke recepten om zelf sushi te maken, zoals bijvoorbeeld maki sushi: sushi rolls gemaakt met nori, sushi rijst en vis.

  12 recepten

  Filter

  Hoofdingrediënten

  Type recept

  Bereidingstijd

  Wereldkeuken

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur5min

  Deze sushirolletjes kunt u naar eigen smaak vullen. Probeer gerookte zalm, krab, tonijn en nog veel meer! Serveren met ketjap en wasabi.

  Recept van: 1ORANGE1

   
  Geen beoordelingen
   
  45min

  Dit is een klassiek recept voor een California roll, een sushi rol met (imitatie) krab en avocado. Serveer dit als een voorgerecht, of als onderdeel van een Japanse maaltijd. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Jackie

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Een eenvoudige en makkelijke manier om sushi rolls te maken.

  Recept van: Vivian

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur

  Deze vegetarische sushi's zijn eenvoudig te bereiden. Naar smaak kunt u krab of gerookte zalm toevoegen. Serveren met Japanse sojasaus en wasabi!

  Recept van: Lexi S.

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur

  Heerlijke sushi norirollen die er ook nog mooi uitzien. Je gasten zullen versteld staan.

  Recept van: Anne Buchanan

   
  Geen beoordelingen
   
  40min

  Japanse gerechten bevatten vaak weinig vet en deze stijlvolle sushi vormt daarop geen uitzondering. Nu sushi-ingrediënten steeds beter verkrijgbaar zijn, kunt u het ook zelf maken. Gebruik wel de speciale, kleverige sushirijst.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Zelfs als je nog nooit zelf sushi hebt gemaakt, is dit een eenvoudig recept om zelf thuis sushi rollen met tonijn te maken. Je kunt de hoeveelheid chilisaus aanpassen. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Jackie

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Ik kook sushirijst graag met een stukje gedroogde kelp (kombu) of nori zeewier. Het voegt veel smaak toe. Je kunt het in een Aziatische speciaalzaak vinden en in sommige grote supermarkten. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: PUMPKINBIRD

   
  Geen beoordelingen
   
  55min

  Volgens mij houdt iedereen wel van sushi en het is niet zo moeilijk om thuis te maken. De uitdaging is denk ik de rijst en het vinden van gedroogde zeewiervellen om de rijst in te rollen. probeer het eens!

  Recept van: nt_bella

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur15min

  Een frisse zomerse salade die prima combineert met een romige licht gebonden soepje voor wanneer de dagen weer langer worden.

  Recept van: superpeter27

  1 / 2

  Vergelijkbare receptencollecties

  Teriyaki
  Teriyaki   (17)
  Vis
  Vis   (1420)
  User's IP: 54.224.108.85