Tropisch fruit (268)

Hier vind je heerlijke recepten met tropisch fruit als ananas, banaan, kokosnoot, lychee, papaja, guave, mango en meer tropische of exotische vruchten.

Receptencollecties voor tropisch fruit

Ananas
Ananas   (128)
Banaan
Banaan   (264)
Kokos
Kokos   (183)

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
30min

Zorg dat je je dagelijkse dosis vitamine C binnenkrijgt met deze heerlijke fruitsalade. Ook lekker als ontbijt met wat yoghurt.

Recept van: Myrrhe Buffing

 
13 beoordelingen
 
1uur20min

Dit brood is heerlijk en staat bol van de bananen. Al mijn vrienden en familie vinden mijn bananenbrood heerlijk - getoast is het ook heel lekker. Als je dit recept eenmaal geprobeerd heb dan zul je nooit meer overrijpe bananen weggooien! Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: Shelley Albeluhn

 
17 beoordelingen
 
1uur5min

Deze cake maakt u van ingrediënten die u meestal wel in huis hebt. Het is een gezonde snack voor hongerige kinderen die net van school komen, of de ideale verrassing in het broodtrommeltje. Hij wordt bij voorkeur gemaakt met erg rijpe bananen, dit is dus een goede manier om bananen die al te lang in de fruitschaal liggen, op te gebruiken.

Recept van: Lidy Nooij

 
10 beoordelingen
 
35min

Bananen muffins zijn een gezonde snack na schooltijd voor kinderen. Ze zijn makkelijk te maken en zijn goed in te vriezen. Dus, maak deze in plaats van die bruine bananen weg te gooien!

Recept van: Abi

 
10 beoordelingen
 
10min

Dit recept is heerlijk voor zomermiddagen, of als je gewoon erg veel zin hebt in iets kouds! Het is makkelijk te maken en heeft slechts 3 eenvoudige ingrediënten.

Recept van: MERYL THE YOUNG CHEF

Vergelijkbare receptencollecties

Hard fruit
Hard fruit   (381)
Steenvruchten
Steenvruchten   (323)
Citrusfruit
Citrusfruit   (355)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart