Tropisch fruit (268)

  Hier vind je heerlijke recepten met tropisch fruit als ananas, banaan, kokosnoot, lychee, papaja, guave, mango en meer tropische of exotische vruchten.

  Receptencollecties voor tropisch fruit

  Ananas
  Ananas   (136)
  Banaan
  Banaan   (281)
  Kokos
  Kokos   (188)

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  30min

  Zorg dat je je dagelijkse dosis vitamine C binnenkrijgt met deze heerlijke fruitsalade. Ook lekker als ontbijt met wat yoghurt.

  Recept van: Myrrhe Buffing

   
  18 beoordelingen
   
  1uur20min

  Dit brood is heerlijk en staat bol van de bananen. Al mijn vrienden en familie vinden mijn bananenbrood heerlijk - getoast is het ook heel lekker. Als je dit recept eenmaal geprobeerd heb dan zul je nooit meer overrijpe bananen weggooien! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Shelley Albeluhn

   
  19 beoordelingen
   
  1uur5min

  Deze cake maakt u van ingrediënten die u meestal wel in huis hebt. Het is een gezonde snack voor hongerige kinderen die net van school komen, of de ideale verrassing in het broodtrommeltje. Hij wordt bij voorkeur gemaakt met erg rijpe bananen, dit is dus een goede manier om bananen die al te lang in de fruitschaal liggen, op te gebruiken.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  10 beoordelingen
   
  35min

  Bananen muffins zijn een gezonde snack na schooltijd voor kinderen. Ze zijn makkelijk te maken en zijn goed in te vriezen. Dus, maak deze in plaats van die bruine bananen weg te gooien!

  Recept van: Abi

   
  10 beoordelingen
   
  10min

  Dit recept is heerlijk voor zomermiddagen, of als je gewoon erg veel zin hebt in iets kouds! Het is makkelijk te maken en heeft slechts 3 eenvoudige ingrediënten.

  Recept van: MERYL THE YOUNG CHEF

  Video's voor tropisch fruit

  • videoTitle
   Bananen met whisky
  • videoTitle
   Ananas van de barbecue
  • videoTitle
   Bananenbrood
  • videoTitle
   Omgekeerde ananastaart

  Vergelijkbare receptencollecties

  Hard fruit
  Hard fruit   (382)
  Citrusfruit
  Citrusfruit   (355)