Rode bessen (30)

Op zoek naar recepten met rode bessen, ook wel aalbessen genoemd? Hier vind je recepten voor rode bessenjam, taart met rode bessen, desserts met rode bessen en meer recepten met rode bes of rode bessensap.

Probeer deze recepten

 
Geen beoordelingen
 
15min

Ik heb bij mijn moeder een hele lading rode bessen uit de tuin meegenomen en toen dit dessert bedacht. Mijn dochter vindt rode besjes wat te zuur, maar in deze combinatie is ze er dol op.

Recept van: barbarella

 
Geen beoordelingen
 
1uur50min

Een heerlijke taartbodem belegd met friszure rode bessen en een laag hazelnoot-meringue. Door de gemalen hazelnoten in de meringue wordt het een bijzonder lekkere taart. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Lena

 
6 beoordelingen
 
1uur

Dit recept kreeg ik van een vriend in Duitsland. Het is een heerlijke manier om in juli een overvloed aan rode bessen te verwerken.

Recept van: BIGTIME

 
1 beoordeling
 
3uur10min

Maak deze taartjes als het hoogzomer is en de bessen rijp zijn. Het heerlijke fruit wordt in taartbodempjes gedaan die gemaakt zijn van deeg met amandelen. Bovenop komt een brosse meringue.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
5uur40min

Heerlijke zelfgemaakte griesmeelpudding met amandelsmaak. Lekker met zelfgemaakte bessensaus, maar als er geen verse bessen zijn, kun je natuurlijk ook saus uit een flesje gebruiken.

Recept van: koekje

Vergelijkbare receptencollecties

Cranberry
Cranberry   (99)
Kruisbessen
Kruisbessen   (10)
Bosbessen
Bosbessen   (120)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart