Recepten met gember (126)

  We hebben heerlijke recepten met verse gember en gedroogde gember, zoals gerechten met kip en gember, soep met gember, gembercake, gemberthee en nog veel meer recepten met het gezonde ingrediënt gember!

  Receptencollecties voor gember

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  40min

  Een snelle en gemakkelijke veganistische schotel, die heerlijk smaakt! De groenten worden knapperig en licht gekruid met gember. Voel je vrij om de hoeveelheid gember naar smaak aan te passen.

  Recept van: stella

   
  1 beoordeling
   
  1dag1uur

  Schattige en eetbare gekruide gemberkoekmannetjes. Dit is het enige recept dat we ooit gebruikt hebben. Bekijk ook de video!

  Recept van: STEPH67

   
  6 beoordelingen
   
  2uur40min

  Dit eenvoudige kipgerecht zit boordevol Oosterse smaken! Serveren met gestoomde rijst en groene groenten en u heeft een heerlijke maaltijd.

  Recept van: simpson

   
  3 beoordelingen
   
  25min

  Dit was een recept van mijn schoonmoeder en is het favoriete koekje van mijn man. Verkort of verleng de baktijd voor een zachter of krokanter koekje.

  Recept van: RuthAnn

   
  4 beoordelingen
   
  50min

  Mijn gezin bestelde dit gerecht altijd in het plaatselijke Thaise restaurant. Maar de zaak werd om onduidelijke redenen gesloten (het was er altijd druk). Daarom besloot ik dus dit traditionele gerecht zelf te maken. Volgens mijn man is hij net zo lekker als in het restaurant, en misschien zelfs beter. Tussen haakjes: sommige mensen vinden gember lekker en anderen niet. Het recept kan makkelijk verdubbeld worden voor een grotere groep eters. Bovendien zijn er dan heerlijke restjes.

  Recept van: Shae's Mama

  Vergelijkbare receptencollecties

  Kaneel
  Kaneel   (60)
  Munt
  Munt   (102)
  User's IP: 54.224.108.85