Zelf verse pasta maken (43)

Wil je zelf verse pasta maken? We hebben recepten voor zelfgemaakte ravioli, gnocchi, tagliatelle, lasagne, en geven je daarin veel tips voor het zelf maken van pasta.

Populaire recepten

 
Geen beoordelingen
 
50min

Bloem, eieren en zout. Dat is alles wat je nodig hebt om verse pasta te maken. Dit is het eenvoudigste en meest authentieke recept dat er is, om zelf lasagne, ravioli, tagliatelle of bijvoorbeeld tortellini mee te maken. En het mooie is, je hebt niet persé een pastamachine nodig. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: alemarsi

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Dit is een recept voor echte Italiaanse verse pasta, gemaakt met durum meel. Je kunt er allerlei pastavormen van maken, zoals farfalle, tagliatelle of ravioli met behulp van een pastamachine of door het met de hand uit te rollen. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: tea

 
2 beoordelingen
 
1uur50min

Een hemels, romig vegetarisch gerecht. Zelf ravioli maken is niet moeilijk, het neemt alleen wat tijd in beslag, maar het is zeker de moeite waard. Het ravioli deeg moet een uur staan voordat je de ravioli maakt, dus gun jezelf wat tijd voor de beste resultaten.

Recept van: Lisa

 
Geen beoordelingen
 
50min

Zelf verse groene pasta maken is gemakkelijk en erg lekker: voeg wat spinazie toe aan het deeg en je krijgt prachtig gekleurd pastadeeg waar je allerlei pastavormen van kunt maken, van lasagne tot tagliatelle. Zorg er voor dat de spinazie goed uitgeknepen is anders wordt het deeg te zacht en onmogelijk om mee te werken. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: alemarsi

 
Geen beoordelingen
 
50min

Een klein beetje tomatenpuree is alles wat je nodig hebt om zelfgemaakte verse pasta een prachtige rode kleur en heerlijke smaak te geven. Gebruik dit recept om er tagliatelle, lasagne of ravioli mee te maken. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: alemarsi

Video's voor zelf pasta maken

Gnocchi
Gnocchi
Verse pompoenravioli
Verse pompoenravioli

Vergelijkbare receptencollecties

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart