Zelf worst maken

Wil je weten hoe je zelf worst kunt maken? We hebben hier recepten en video's voor zelfgemaakte worst als braadworst, chorizo, verse worst met kruiden, witte worst, merguez en meer.

15 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

 
1 beoordeling
 
1uur10min

Maak zelf heerlijke worstenbroodjes met broodmix en gekruid gehakt.

Recept van: helicon

 
Geen beoordelingen
 
20min

Met deze kruidenmix kun je zelf heerlijke Italiaanse worstjes maken. Maar je kunt er ook hamburgers van maken of balletjes voor bijvoorbeeld door de spaghetti.

Recept van: michellegambel

 
Geen beoordelingen
 
2uur30min

Worsten zonder vel zijn gemakkelijk te bereiden en bovendien bepaalt u zelf wat u er allemaal in doet. In dit gerecht worden zelfgemaakte varkensworsten op smaak gebracht met zongedroogde tomaten en prei en gebakken onder een kruidig deeglaagje. Serveer met een puree van wortelgroenten en gebakken bonen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Merguez is een pittig worstje dat oorspronkelijk uit Noord-Afrika komt. Deze zelfgemaakte versie van merguez worst wordt met lamsvlees bereid en met zelfgemaakte harissa gekruid (zie recept in voetnoot). Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Brandon

 
1 beoordeling
 
15min

Een heerlijke verse chorizo, eenvoudig te bereiden en veel lekkerder dan gekochte chorizo. De worst kan goed in de diepvries bewaard worden voor een snel en eenvoudig ontbijt met roerei en kaas. Geniet ervan!

Recept van: ANNEK85925

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Zelfgemaakte Italiaanse braadworst is zoveel lekkerder dan uit de winkel. Bovendien kun je deze worsten bij heel veel verschillende maaltijden serveren, denk bijvoorbeeld aan pastagerechten of beleg een pizza ermee. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Brandon

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Verse Spaanse chorizo uit eigen keuken! Gebruik deze chorizoworst ​​in al je favoriete Spaanse gerechten, evenals in een macaronischotel, op een pizza, de mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Brandon

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Leer hoe je zelfgemaakte braadworst kunt maken door middel van dit recept waarin het eenvoudig stap-voor-stap wordt uitgelegd. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Brandon

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Deze witte worst heet biała kiełbasa in het Pools en heeft de subtiele smaak van marjolein. Zelfgemaakte worst is niet te vergelijken met worst uit de winkel. Als je eenmaal de juiste apparatuur hebt, is het vrij makkelijk zelf worst te maken. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Magda

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Heerlijke worst doordrenkt met de smaken van verse kruiden en pittige citroen. Deze worsten zijn heerlijk met zo ongeveer alles en een heerlijke verandering van tempo. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Brandon

1 / 2

Vergelijkbare receptencollecties

Favoriete videorecepten

  • Cheesecake in een potje Cheesecake in een potje
  • Basisrecept voor gevulde eieren Basisrecept voor gevulde eieren
  • Franse makronen (macarons) Franse makronen (macarons)
  • Stroopwafels Stroopwafels
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes