Zelf worst maken

  Wil je weten hoe je zelf worst kunt maken? We hebben hier recepten en video's voor zelfgemaakte worst als braadworst, chorizo, verse worst met kruiden, witte worst, merguez en meer.

  15 recepten

  Filter

  Hoofdingrediënten

  Type recept

  Bereidingstijd

  Wereldkeuken

   
  1 beoordeling
   
  1uur10min

  Maak zelf heerlijke worstenbroodjes met broodmix en gekruid gehakt.

  Recept van: helicon

   
  Geen beoordelingen
   
  20min

  Met deze kruidenmix kun je zelf heerlijke Italiaanse worstjes maken. Maar je kunt er ook hamburgers van maken of balletjes voor bijvoorbeeld door de spaghetti.

  Recept van: michellegambel

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur30min

  Worsten zonder vel zijn gemakkelijk te bereiden en bovendien bepaalt u zelf wat u er allemaal in doet. In dit gerecht worden zelfgemaakte varkensworsten op smaak gebracht met zongedroogde tomaten en prei en gebakken onder een kruidig deeglaagje. Serveer met een puree van wortelgroenten en gebakken bonen.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur

  Merguez is een pittig worstje dat oorspronkelijk uit Noord-Afrika komt. Deze zelfgemaakte versie van merguez worst wordt met lamsvlees bereid en met zelfgemaakte harissa gekruid (zie recept in voetnoot). Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Brandon

   
  1 beoordeling
   
  15min

  Een heerlijke verse chorizo, eenvoudig te bereiden en veel lekkerder dan gekochte chorizo. De worst kan goed in de diepvries bewaard worden voor een snel en eenvoudig ontbijt met roerei en kaas. Geniet ervan!

  Recept van: ANNEK85925

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur

  Zelfgemaakte Italiaanse braadworst is zoveel lekkerder dan uit de winkel. Bovendien kun je deze worsten bij heel veel verschillende maaltijden serveren, denk bijvoorbeeld aan pastagerechten of beleg een pizza ermee. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Brandon

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur

  Verse Spaanse chorizo uit eigen keuken! Gebruik deze chorizoworst ​​in al je favoriete Spaanse gerechten, evenals in een macaronischotel, op een pizza, de mogelijkheden zijn eindeloos! Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Brandon

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur

  Leer hoe je zelfgemaakte braadworst kunt maken door middel van dit recept waarin het eenvoudig stap-voor-stap wordt uitgelegd. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Brandon

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur

  Deze witte worst heet biała kiełbasa in het Pools en heeft de subtiele smaak van marjolein. Zelfgemaakte worst is niet te vergelijken met worst uit de winkel. Als je eenmaal de juiste apparatuur hebt, is het vrij makkelijk zelf worst te maken. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Magda

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur

  Heerlijke worst doordrenkt met de smaken van verse kruiden en pittige citroen. Deze worsten zijn heerlijk met zo ongeveer alles en een heerlijke verandering van tempo. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Brandon

  1 / 2

  Vergelijkbare receptencollecties

  User's IP: 54.81.68.240