Soezendeeg - soesjes en eclairs (20)

  Met soezendeeg maak je soesjes, eclairs, profiteroles en ander luchtig gebak. Hier vind je makkelijke recepten met soezendeeg.

  Populaire recepten

   
  2 beoordelingen
   
  55min

  Dit is een makkelijk recept voor soesjes (of ook wel profiteroles), dat niet kan mislukken. Het soesjesdeeg rijst in de oven, waardoor het hol van binnen wordt. Vul de soesjes met slagroom en top met gesmolten chocola! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: sweettooth

   
  1 beoordeling
   
  30min

  Een taart gemaakt van soesjes. Leuk idee voor een feestje of verjaardag, jong en oud is er dol op!

  Recept van: Helfrich

   
  1 beoordeling
   
  40min

  Een heerlijk borrelhapje dat je vantevoren kan bereiden. luchtige soesjes gemaakt met kleine blokjes ham en geraspte oude kaas.

  Recept van: H.M.

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur

  Gebakjes van soezendeeg met een romige vulling en chocola. Mijn gezin is er dol op en ik maak ze dan ook regelmatig. Je kunt zelf banketbakkersroom maken, of slagroom gebruiken om ze te vullen, maar ik maak gebruik van instant pudding.

  Recept van: Patty Stockton

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur10min

  Deze ring van licht soezendeeg wordt ook wel Paris-Brest genoemd en is een indrukwekkend dessert voor een speciaal etentje of als onderdeel van een buffet. De ring is gevuld met een luchtig mengsel van slagroom en kwark. De soezenring kunt u van tevoren bakken. De garnering bestaat uit frambozen en mooie Kaapse kruisbessen.

  Recept van: Lidy Nooij

  Video's voor soezendeeg

  • videoTitle
   Soesjes (profiteroles)

  Vergelijkbare receptencollecties

  Gebak
  Gebak   (1970)
  Bladerdeeg
  Bladerdeeg   (159)
  Filodeeg
  Filodeeg   (54)