Watermeloen (22)

  Op zoek naar recepten voor watermeloen? Hier vind je recepten voor salade met watermeloen, smoothie met watermeloen, watermeloen met feta, watermeloen drankjes, en meer recepten met watermeloen!

  Populaire recepten

   
  1 beoordeling
   
  30min

  Dit recept heb ik een keer gemaakt op een hete, luie namiddag. Laat je niet afschrikken door de ingrediënten; ze passen heel goed bij elkaar en vormen samen een heerlijke verfrissende salade. Probeer hem een keer uit en bereid je voor op een aangename verrassing!

  Recept van: Jessica Mayo

   
  Geen beoordelingen
   
  3uur30min

  Mini partjes 'watermeloen' met een kick! De versie voor kinderen is ook erg leuk, vervang dan de wodka voor koud water. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: blancdeblanc

   
  1 beoordeling
   
  36min

  In deze eenvoudige pastasalade vormt sappige watermeloen de perfecte aanvulling op pittige geitenkaas. De salade heeft een prettige consistentie en dankzij knapperige witlof, pittige rucola en geroosterde pijnboompitten een Mediterrane uitstraling.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  1 beoordeling
   
  15min

  Een heerlijke zomerse, verfrissende salade van watermeloen en feta. Een verrassend lekkere combinatie! Door de lente-ui krijgt het nog wat extra pit. Slechts 3 ingrediënten en je hebt een heerlijke salade voor bijvoorbeeld bij de barbecue, of als picknick.

  Recept van: stroopwafel

   
  Geen beoordelingen
   
  4uur20min

  Een heerlijke drank voor in de zomer! Deze sangria wordt gemaakt met verse watermeloen en witte wijn, wodka, limoenen, sinaasappels en blauwe bessen. Ziet er prachtig uit en smaakt nog lekkerder!

  Recept van: bewitched

  Video's voor watermeloen

  • videoTitle
   Watermeloen jelly shots