Recepten voor zeebaars (24)

  We hebben diverse recepten voor zeebaars, zoals gemarineerde zeebaars uit de oven, gestoomde zeebaars, gepaneerde en gefrituurde zeebaars, en meer recepten voor baars.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Zeebaars bereid met gember, knoflook en lente-uitjes is een traditioneel gerecht uit China. In deze versie wordt de vis geserveerd met een mix van noedels en taugé, zodat het een echt feestelijk gerecht wordt.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  6 beoordelingen
   
  1uur20min

  Deze stoofpot met vis (Moqueca de peixe) is een typisch Braziliaans gerecht, oorspronkelijk uit het noordoosten van Brazilië. De palmolie geeft het een karakteristieke smaak. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: GraçaRibeiro

   
  1 beoordeling
   
  32min

  Zeebaars, koolvis of een andere stevige vissoort kan voor dit gerecht gebruikt worden. De vis kan zowel in de oven als op de barbecue gegrild worden. Lekker tijdens een hete zomerse avond met de verse salsa. Serveer er mais en margarita's bij.

  Recept van: Bill Echols

   
  2 beoordelingen
   
  15min

  Dit is mijn gepaneerde versie van Fish & Chips met een vissoort van beschermde vangst, zoals koolvis, zeebaars of rode snapper.

  Recept van: COVIN

   
  Geen beoordelingen
   
  3uur20min

  Deze zeebaars smelt in de mond! Heerlijk! Ik heb dit gerecht in een visrestaurant in New York besteld en het was de lekkerste zeebaars die ik ooit heb gegeten. Dit recept benaderd de smaak van het recept in het restaurant zo goed als ik kan. Ze serveerden er paksoi en kleefrijst bij.

  Recept van: Swest

  Vergelijkbare receptencollecties

  Zeevruchten
  Zeevruchten   (86)
  Zwaardvis
  Zwaardvis   (17)
  Schelvis
  Schelvis   (44)

  Favorieten van het seizoen

  • Gevulde eieren op 3 manieren Gevulde eieren op 3 manieren
  • Tiramisu Tiramisu
  • 3 hapjes met gerookte zalm 3 hapjes met gerookte zalm
  • Kersthapjes Kersthapjes
  • Kerstdesserts Kerstdesserts