Recepten voor zeebaars (24)

  We hebben diverse recepten voor zeebaars, zoals gemarineerde zeebaars uit de oven, gestoomde zeebaars, gepaneerde en gefrituurde zeebaars, en meer recepten voor baars.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Zeebaars bereid met gember, knoflook en lente-uitjes is een traditioneel gerecht uit China. In deze versie wordt de vis geserveerd met een mix van noedels en taugé, zodat het een echt feestelijk gerecht wordt.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  6 beoordelingen
   
  1uur20min

  Deze stoofpot met vis (Moqueca de peixe) is een typisch Braziliaans gerecht, oorspronkelijk uit het noordoosten van Brazilië. De palmolie geeft het een karakteristieke smaak. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: GraçaRibeiro

   
  1 beoordeling
   
  32min

  Zeebaars, koolvis of een andere stevige vissoort kan voor dit gerecht gebruikt worden. De vis kan zowel in de oven als op de barbecue gegrild worden. Lekker tijdens een hete zomerse avond met de verse salsa. Serveer er mais en margarita's bij.

  Recept van: Bill Echols

   
  1 beoordeling
   
  9uur15min

  In dit gerecht worden zeebaarsfilets besprenkeld met rijstwijn en vervolgens gestoomd en geserveerd met een Chinese zwarte-bonensaus die op smaak is gebracht met gember, knoflook en sojasaus. Serveer de vis met zilvervliesrijst.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  2 beoordelingen
   
  15min

  Dit is mijn gepaneerde versie van Fish & Chips met een vissoort van beschermde vangst, zoals koolvis, zeebaars of rode snapper.

  Recept van: COVIN

  Video's voor recepten met zeebaars

  • videoTitle
   Braziliaanse visstoofpot

  Vergelijkbare receptencollecties

  Zeevruchten
  Zeevruchten   (86)
  Zwaardvis
  Zwaardvis   (17)
  Schelvis
  Schelvis   (44)