Recepten voor Pesach

    Op zoek naar recepten voor Pesach? Hier vind je allerlei recepten waar matzes in verwerkt zijn en andere traditionele recepten voor Pesach.

    15 recepten

    Filter

    Hoofdingrediënten

     
    2 beoordelingen
     
    1uur15min

    In deze cake wordt gemalen amandelen gebruikt in plaats de gebruikelijke bloem. Maal de amandelen liever met de hand, in een foodprocessor of blender scheidt de olie zich van de amandelen.

    Recept van: Barbara

     
    Geen beoordelingen
     
    1uur5min

    Mijn moeder, Faye Grant, maakt deze appeltaart al jaren tijdens Pasen. Het is het allerlekkerste recept voor appeltaart dat je ooit zult proeven!

    Recept van: Shelley Ross

     
    Geen beoordelingen
     
    1uur10min

    Garneer de taart met een handje suiker en een paar aardbeien. De taart heeft in het midden een lichte karamelsmaak. Over de houdbaarheid van restjes hoeft u zich geen zorgen te maken, de taart is op voordat u het weet!

    Recept van: NIBLETS

     
    Geen beoordelingen
     
    40min

    Serveer deze verrukkelijke brownies op basis van matsemeel met Pesach!

    Recept van: Sharone Rosen

     
    Geen beoordelingen
     
    15min

    Dit eenvoudige gerecht eten we vaak als lunch tijdens de Pesach.

    Recept van: Leah Perez

     
    Geen beoordelingen
     
    15min

    Een zoet gekruid appelmengsel dat niet tijdens de viering van het Joodse Pesach op tafel mag ontbreken.

    Recept van: Eileen Mintz

     
    Geen beoordelingen
     
    3uur50min

    Dit traditionele gerecht voor Pesach (joods Pasen) is een van mijn favoriete soepen. Ik eet hem het hele jaar door. Ik maak altijd twee keer zoveel matzeballen omdat iedereen ze altijd zo lekker vindt. Als je wilt kun je de matzeballetjes in licht gezouten water koken. Laat ze vervolgens een paar minuten afkoelen en doe ze dan in de soep. Sommige mensen zeggen dat de matzeballetjes de soep een beetje troebel maakt.

    Recept van: Holly

     
    Geen beoordelingen
     
    1uur15min

    Dit heerlijke melkvrije Pesach dessert kan het hele jaar door gemaakt worden, gebruik dan alleen ander meel. Al moet ik zeggen dat het smaakt alsof ik echte bloem heb gebruikt!

    Recept van: Talia

     
    Geen beoordelingen
     
    45min

    Ik heb jarenlang geëxperimenteerd om brownies op basis van matzemeel te maken. Deze zijn het lekkerst!

    Recept van: Sharone Rosen

     
    Geen beoordelingen
     
    40min

    Deze traditionele lekkernij voor Pesach is overheerlijk en makkelijk te maken! Je kunt dit bewaren in de vriezer. Dit is een eenvoudig recept waar iedereen van houdt - met name kinderen!

    Recept van: BabkaGal

    1 / 2

    Vergelijkbare receptencollecties

    Pasen
    Pasen   (403)

    Favoriete videorecepten

    • Cheesecake in een potje Cheesecake in een potje
    • Basisrecept voor gevulde eieren Basisrecept voor gevulde eieren
    • Franse makronen (macarons) Franse makronen (macarons)
    • Stroopwafels Stroopwafels
    • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes