Recepten voor Pesach

Op zoek naar recepten voor Pesach? Hier vind je allerlei recepten waar matzes in verwerkt zijn en andere traditionele recepten voor Pesach.

15 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

 
2 beoordelingen
 
1uur15min

In deze cake wordt gemalen amandelen gebruikt in plaats de gebruikelijke bloem. Maal de amandelen liever met de hand, in een foodprocessor of blender scheidt de olie zich van de amandelen.

Recept van: Barbara

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Mijn moeder, Faye Grant, maakt deze appeltaart al jaren tijdens Pasen. Het is het allerlekkerste recept voor appeltaart dat je ooit zult proeven!

Recept van: Shelley Ross

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Garneer de taart met een handje suiker en een paar aardbeien. De taart heeft in het midden een lichte karamelsmaak. Over de houdbaarheid van restjes hoeft u zich geen zorgen te maken, de taart is op voordat u het weet!

Recept van: NIBLETS

 
Geen beoordelingen
 
40min

Serveer deze verrukkelijke brownies op basis van matsemeel met Pesach!

Recept van: Sharone Rosen

 
Geen beoordelingen
 
15min

Een zoet gekruid appelmengsel dat niet tijdens de viering van het Joodse Pesach op tafel mag ontbreken.

Recept van: Eileen Mintz

 
Geen beoordelingen
 
3uur50min

Dit traditionele gerecht voor Pesach (joods Pasen) is een van mijn favoriete soepen. Ik eet hem het hele jaar door. Ik maak altijd twee keer zoveel matzeballen omdat iedereen ze altijd zo lekker vindt. Als je wilt kun je de matzeballetjes in licht gezouten water koken. Laat ze vervolgens een paar minuten afkoelen en doe ze dan in de soep. Sommige mensen zeggen dat de matzeballetjes de soep een beetje troebel maakt.

Recept van: Holly

 
Geen beoordelingen
 
40min

Deze traditionele lekkernij voor Pesach is overheerlijk en makkelijk te maken! Je kunt dit bewaren in de vriezer. Dit is een eenvoudig recept waar iedereen van houdt - met name kinderen!

Recept van: BabkaGal

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Een speciaal hoofdgerecht voor een pesachmaaltijd met een heerlijk mengsel van geraspte courgette, matsefarfel, ui en knoflook als vulling voor de kippenborst.

Recept van: Leah Perez

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Dit heerlijke melkvrije Pesach dessert kan het hele jaar door gemaakt worden, gebruik dan alleen ander meel. Al moet ik zeggen dat het smaakt alsof ik echte bloem heb gebruikt!

Recept van: Talia

 
Geen beoordelingen
 
25min

Deze koekjes zijn bijna net zo goed als de koekjes die ik tijdens de andere 358 dagen van het jaar maak.

Recept van: SANDI

1 / 2

Vergelijkbare receptencollecties

Pasen
Pasen   (388)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart