Recepten voor andijvie (27)

  Je vindt hier recepten voor stamppot andijvie, recepten met rauwe andijvie, salade met andijvie, gekookte andijvie als bijgerecht en nog veel meer recepten met andijvie.

  Probeer deze recepten

   
  3 beoordelingen
   
  45min

  Andijvie was niet een favoriete groente tot ik het proefde met pindasaus (wordt ook in dit recept gebruikt) en intussen vind ik het ook op andere manieren bereid wel lekker.

  Recept van: Ali

   
  9 beoordelingen
   
  35min

  Een stamppot die fris van smaak wordt door de rode bietjes. De bietjes kunnen uit een potje gebruikt worden maar vers en naar eigen smaak bereid is natuurlijk ook lekker! De spekjes geven het geheel een wat pittige smaak. Wat je er verder voor vlees bijgeeft is naar eigen smaak.

  Recept van: Ali

   
  4 beoordelingen
   
  40min

  Ik heb dit recept van mijn moeder gekregen. Ik vond dit recept heel erg lekker toen ik klein was (en nu nog steeds!). Deze stamppot met rauwe andijvie is erg lekker met een bakje appelmoes ernaast.

  Recept van: Marjel

   
  1 beoordeling
   
  30min

  Lekker pittige curryschotel met bloemkool, andijvie en avocado. Vegetarisch.

  Recept van: Arnold

   
  1 beoordeling
   
  35min

  In de winter is een hollandse pot altijd welkom bij mij. Voordeel is ook dat in de donkere dagen je soms wat minder fut hebt om te koken. Een makkelijk en snel te maken als deze is dan een welkome afwisseling. Lekker en simpel!

  Recept van: sjiq

  Vergelijkbare receptencollecties

  Stamppot
  Stamppot   (81)
  Sla
  Sla   (175)
  Snijbiet
  Snijbiet   (30)