Stoofperen (27)

  Zelf stoofpeertjes maken? We hebben recepten voor stoofperen in rode wijn, met cranberrysap, of stoofperen met saffraan, vanille of kaneel.

  Probeer deze recepten

   
  5 beoordelingen
   
  1uur35min

  Stoofpeertjes zijn eenvoudig, traditioneel, maar een ontzettend elegant bijgerecht bij een feestelijk diner. Of doe het eens anders en serveer als dessert met een bolletje ijs of slagroom.

  Recept van: Ashredcomm

   
  3 beoordelingen
   
  2uur10min

  Een eenvoudig recept voor stoofperen in rode wijn. Je hebt maar een paar ingredienten nodig om deze heerlijke stoofpeertjes te maken. Lekker winters (bij)gerecht, kan natuurlijk niet ontbreken bij het kerstdiner. Je kunt de wijn door bessensap vervangen als je geen alcohol wilt gebruiken. Probeer deze stoofpeertjes ook eens als dessert, geserveerd met vanillieijs! Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: Nanda

   
  1 beoordeling
   
  2uur15min

  Stoofpeertjes zoals mijn moeder ze vroeger maakte. De rode port is al zoet waardoor je minder suiker hoeft toe te voegen.

  Recept van: Olga

   
  Geen beoordelingen
   
  1uur50min

  Kerst tijd ... Heerlijk bij ons vroeger werd er dan door mijn vader het eten gemaakt. Soep, rollade, zelfgemaakt slaatje met stoofpeer toe. Voor mij hoort de stoofpeer dus bij de Kerst. Hier dus mijn vaders recept voor stoofperen.

  Recept van: Jolve

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur15min

  Ik probeer van alles uit en voeg van alles samen en zo kwam ik aan dit heerlijke recept met wat hulp van Laura's bakery.

  Recept van: Jolve

  Video's voor stoofperen

  • videoTitle
   Stoofpeertjes in rode wijn
  User's IP: 54.80.82.9