Lamsbout (26)

  Zoek je een recept voor lamsbout? Hier vind je recepten voor lamsbout uit de oven, gebraden lamsbout en meer recepten voor lamsbout.

  Probeer deze recepten

   
  5 beoordelingen
   
  1uur35min

  Deze lamsbout heeft een hele nacht in een marinade van verse rozemarijn, knoflook, mosterd en citroen gelegen. Wees erop voorbereid dat mensen meer dan 1x zullen opscheppen!

  Recept van: jmass

   
  1 beoordeling
   
  1uur30min

  Ik hou ervan om de aardappelen naast het vlees op het bakblik te leggen en dan jus te maken van het vocht. Verder heb je alleen wat verse groente nodig voor deze geweldige zondagse maaltijd zonder toestanden. Bekijk ook de video!

  Recept van: MBENHAM

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur10min

  Dit is een heerlijk recept om met Kerst te maken, maar het is zo lekker dat je het ook buiten de feestdagen kunt bereiden! Het ziet er mooi uit en smaakt heerlijk, maar is eigenlijk best makkelijk om te maken.

  Recept van: DarlisJ

   
  Geen beoordelingen
   
  2uur30min

  De Lamsschenkels worden langzaam gestoofd met verse rozemarijn, knoflook, tomaten en rode wijn. Warm en heerlijk geserveerd met polenta of aardappelpuree met geroosterde knoflook, want je hebt iets nodig om de heerlijke saus mee op te eten. Een fantastisch gerecht voor gasten, want alle bereiding wordt in het begin gedaan, daarna is het alleen maar wachten.

  Recept van: S. HODGE

   
  Geen beoordelingen
   
  3uur10min

  Smaakvol en sappig. Perfect voor een zondagse lunch of met Pasen.

  Recept van: Johnna

  Video's voor recepten met lamsbout

  • videoTitle
   Gebraden lamsbout

  Vergelijkbare receptencollecties