Recepten voor donuts

Zoek je een recept voor Amerikaanse donuts, of juist Franse, Poolse of Duitse? We hebben diverse recepten voor donuts en beignets. We hebben ook recepten voor glazuur voor donuts.

12 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

 
12 beoordelingen
 
40min

Ik heb al zoveel verschillende donut-varianten uitgeprobeerd maar dit is de beste! Ze zijn net zo lekker als de donuts die ik altijd in mijn favoriete donutwinkel koop. Bekijk ook de video van dit recept.

Recept van: Kelly

 
Geen beoordelingen
 
25min

Kleine, ronde, gefrituurde bollen van gistdeeg met een suikerlaagje. Een rustieke, verrukkelijke traktatie.

Recept van: Susan

 
1 beoordeling
 
2uur34min

Bugnes is een donut-achtig gebak bestrooid met poedersuiker, afkomstig uit Lyon, Frankrijk. Ze zijn essentieel voor het Mardi Gras feest! Een traditie die ik nooit vergeet... Daarom Bugnes! Ik hield er al van sinds ik een kind was. Mijn moeder's Bugnes (en nu de mijne) hebben een beetje citroen erin voor een unieke smaak!

Recept van: Maybe

 
Geen beoordelingen
 
2uur

Een heerlijke traktatie voor donut-liefhebbers! Zacht deeg gevuld met zoete jam. Het ruikt goed en smaakt nog beter!

Recept van: Magpie

 
Geen beoordelingen
 
40min

In dit recept kunt u elke smaak jam of gelei gebruiken... frambozen, aardbeien, zwarte bessen of zelfs marmelade. Met een broodmachine zijn de donuts heel eenvoudig te bereiden. Naturel serveren, met een suikerlaagje of glazuur.

Recept van: Charlie McHugh

 
Geen beoordelingen
 
50min

Deze kleine oliebollen of donutballetjes zijn makkelijk en snel te maken. Je kan het deeg een nacht van tevoren maken om ze nog sneller te bereiden. Dek het deeg dan af en bewaar het 's nachts in de koelkast. Je hoeft de volgende dag dan alleen nog de olie te verhitten, te frituren en te serveren. Dien warm op met vanille-ijs voor een heerlijk dessert. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: MARY AUSTIN

 
Geen beoordelingen
 
9uur15min

Sufganiot (Joodse donuts) gevuld met zoete kaas of ingemaakt fruit. Perfect voor Poeriem of Chanoeka. Als u eens wilt variëren, spuit dan in elke donut een theelepel jam.

Recept van: Rachel

 
1 beoordeling
 
40min

Dit is een geweldig recept om met je kinderen te maken. Een met boter en crème fraîche verrijkt deeg wordt in vormpjes gesneden en dan gefrituurd. Bestrooi ze met poedersuiker voor het opdienen.

Recept van: stella

 
Geen beoordelingen
 
30min

Voor deze donuts heb ik poeder waarmee je frisdrank kunt maken gebruikt (zoals Kool-Aid). Ze smaken erg lekker en zijn niet moeilijk om te maken.

Recept van: BHYLER

 
Geen beoordelingen
 
20min

Deze 'donuts' komen uit Ticino, Zwitserland, en zijn gemaakt voor carnaval en ter ere van de Dag van St Jozef op 19 maart. Ze zijn absoluut heerlijk warm geserveerd nadat ze zijn bestrooid met poedersuiker.

Recept van: lirum_larum_löffelstiel

1 / 2

Vergelijkbare receptencollecties

Clafoutis
Clafoutis   (14)
Tompouce
Tompouce   (8)

Favoriete videorecepten

  • Cheesecake in een potje Cheesecake in een potje
  • Basisrecept voor gevulde eieren Basisrecept voor gevulde eieren
  • Franse makronen (macarons) Franse makronen (macarons)
  • Stroopwafels Stroopwafels
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes