Tomatensaus (89)

  Zoek je een recept voor tomatensaus? Hier vind je recepten voor zelfgemaakte tomatensaus voor pasta, gehaktballetjes in tomatensaus, witte bonen in tomatensaus en meer tomatensaus recepten.

  Probeer deze recepten

   
  2 beoordelingen
   
  30min

  Verse tomaten, ui, tomatenpuree en olijfolie; dé basisingrediënten voor een pastasaus. U kunt de saus gebruiken als basis voor Bolognese, pizza, bij gebraden kip of plakken aubergine.

  Recept van: Lima

   
  1 beoordeling
   
  45min

  Een klassiek, authentiek recept voor patatas bravas, geserveerd met een traditionele zelfgemaakte tomatensaus. Een heerlijk Spaans tapasrecept! Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Luis Luna

   
  5 beoordelingen
   
  8uur40min

  Dit is een heerlijke pastasaus vol met vlees. Hoe langer het opstaat, hoe lekkerder het smaakt! Je kunt de saus in de slowcooker maken, maar ook laten sudderen in een braadpan op het gasfornuis.

  Recept van: Ashley

   
  2 beoordelingen
   
  3uur30min

  Neem wat tijd om deze heerlijke, pittige pastasaus te maken. U kunt hem vervolgens invriezen zodat u te allen tijde een zelfgemaakte pastasaus bij de hand hebt! U kunt eventueel nog 250 gr gehakt toevoegen als u van vleesrijke saus houdt.

  Recept van: Stephanie Lane

   
  1 beoordeling
   
  45min

  Deze heerlijke, onmisbare saus bestaat in heel veel verschillende versies. Dit is een basisrecept op basis van verse tomaten. Als er geen verse tomaten verkrijgbaar zijn, kunt u de saus ook maken met tomaten uit blik.

  Recept van: Lidy Nooij

  Video's voor recepten met tomatensaus

  • videoTitle
   Spaanse patatas bravas
  • videoTitle
   Sugo di pomodoro (Italiaanse tomatensaus)

  Vergelijkbare receptencollecties

  Pastasaus
  Pastasaus   (113)
  Pesto
  Pesto   (107)
  User's IP: 54.166.172.180