Schelvis recepten (44)

  Op zoek naar een recept voor schelvis? We hebben recepten voor schelvisfilet, gebakken , gekookte, of gerookte schelvis en meer recepten met schelvis.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Dit eenvoudige hoofdgerecht met verse vis en peterselie is een absolute topper. Serveer er aardappelpuree gemengd met prei en courgette bij en een salade, zo hebt u een vullende maaltijd waar het hele gezin dol op zal zijn.

  Recept van: Lidy Nooij

   
  Geen beoordelingen
   
  55min

  In dit klassiek Spaanse gerecht wordt schelvis op een heerlijke manier bereid. Je kunt ook mosselen gebruiken in plaats van venusschelpen. Je kunt de visboer vragen om graten (en de kop) om de bouillon te maken. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Luis Luna

   
  3 beoordelingen
   
  1uur20min

  Dit is een heerlijk ovengerecht met vis en aardappelpuree en iedereen zal zijn bord schoon willen likken (zelfs mijn kieskeurige 3-jarige!). Eenvoudig en lekker.

  Recept van: Gracie_Webster

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Een eenvoudige en heerlijk romige vissoep gemaakt met gerookte schelvis, aardappel, bouillon, room en peterselie. In het Engels heet deze soep een chowder. Serveer kleine porties van deze soep als voorgerecht of twee keer zoveel als een indrukwekkende maaltijdsoep.

  Recept van: Ita

   
  Geen beoordelingen
   
  35min

  Als je je eigen fish and chips wilt maken, is dit bier-beslag recept van essentieel belang. Je kunt gebruikmaken van verschillende soorten vis voor dit recept - kabeljauw, koolvis, schelvis. Serveer met (zelfgemaakte) friet en erwtjes!

  Recept van: leeanne51

  Video's voor recepten met schelvis

  • videoTitle
   Poolse vis met wortelgroenten
  • videoTitle
   Schelvis met venusschelpen op Spaanse wijze

  Vergelijkbare receptencollecties

  Forel
  Forel   (19)
  Heilbot
  Heilbot   (20)
  Haring
  Haring   (22)