Koekjes voor Kerst (71)

  Je vindt hier recepten voor de lekkerste Kerstkoekjes, zoals biscotti, kaneelsterren, gemberkoekjes, maar ook koekjes die het hele jaar door kunnen.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  55min

  Deze gemberkoekjes kunnen in de boom opgehangen worden door met een prikker een gaatje bovenin het koekje te maken. Je kunt ook verf maken van eigeel en voedselkleurstof om ze kleurrijker te maken -- gebruik zoveel kleurstof als je nodig hebt om de juiste tint te krijgen. Mijn dochters en ik nemen er iedere Kerst gezellig de tijd voor om deze koekjes te maken zodat we ze in de boom kunnen hangen.

  Recept van: Cindy B.

   
  15 beoordelingen
   
  32min

  Deze sponzige chocoladelekkernij is de beste combinatie van brownies en koekjes! Bovendien worden ze zonder melkproducten bereid. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Ingrid

   
  5 beoordelingen
   
  1uur28min

  Deze koekjes zijn echt heerlijk. Het deeg voor de koekjes is goed uit te rollen, zodat je er gemakkelijk vormpjes kunt uitsteken. Versier ze na het bakken met wat glazuur voor een prachtig resultaat.

  Recept van: Jill Saunders

   
  7 beoordelingen
   
  38min

  Deze eenvoudige, klassieke koekjes kun je het hele jaar door eten. Voor een feestelijke tint met kerst, gebruik je koekstekers met kerst vormpjes en garneer je het met een glazuurlaag.

  Recept van: Heidi

   
  4 beoordelingen
   
  35min

  Een heerlijk koekje voor Kerst, Valentijnsdag of eigenlijk iedere andere gelegenheid. Deze zijn sneller op dan ze afgekoeld zijn.

  Recept van: transatlantikkoch

  Video's voor kerstkoekjes

  • videoTitle
   Maankoekjes
  • videoTitle
   Gemberkoekmannetjes voor Kerst
  • videoTitle
   Biscotti met rozijnen en walnoten
  • videoTitle
   Chocolade browniekoekjes
  • videoTitle
   Kerstkoekjes

  Vergelijkbare receptencollecties