Vinaigrette (25)

Zoek je een recept voor vinaigrette of een salade met vinaigrette? Hier vind je recepten voor een basis vinaigrette, maar ook varianten als sinaasappel of grapefruit vinaigrette en meer dressings.

Probeer deze recepten

 
3 beoordelingen
 
5min

Een heerlijke dressing bij artisjok, asperges of een groene salade en reuze eenvoudig! Een goede kwaliteit olijfolie is doorslaggevend voor deze dressing.

Recept van: Richard

 
Geen beoordelingen
 
5min

Een bijna vetvrije vinaigrette, perfect voor salades met een zomers of Oosters tintje. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Jen

 
1 beoordeling
 
35min

Witte wijn azijn, Dijon mosterd en kruiden maken van deze zalm een onvergetelijke maaltijd. Ik heb het een paar avonden geleden voor wat vrienden klaargemaakt en iedereen zei dat het de beste zalm was die ze ooit geproefd hadden!

Recept van: DAGNYH

 
1 beoordeling
 
2min

U kunt een vinaigrette speciaal voor een salade maken of een grotere hoeveelheid bereiden en bewaren. Zelfgemaakte vinaigrette is enkele weken houdbaar in de koelkast. Bewaar de vinaigrette in een afsluitbare pot en schud goed voor het serveren.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
35min

Deze geroosterde sperziebonen uit de oven zijn echt ontweerstaanbaar lekker! De vinaigrette geeft een aparte twist aan het gerecht.

Recept van: Annexa

Vergelijkbare receptencollecties

Salades
Salades   (1024)

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart