Recepten voor de magnetron (201)

  Heb je haast? Behoefte aan een recept voor de magnetron dat in enkele minuten klaar is? Snelle maaltijden, stoomgroenten en desserts, klaar in oogwenk.

  Probeer deze recepten

   
  40 beoordelingen
   
  13min

  Deze cake maken mijn kinderen graag als ze een lange schooldag achter de rug hebben of als er een vriendje logeert. 1 cake is groot genoeg om met 2 kinderen te delen als je ze tenminste zover krijgt!!!

  Recept van: Kairockz

   
  4 beoordelingen
   
  20min

  Deze brownies zijn smeuïg, zoet, hebben een volle chocoladesmaak en zijn klaar in no-time! En je hebt ook niet veel afwas. Wat wil je nog meer?

  Recept van: kcm

   
  22 beoordelingen
   
  6min

  Geinspireerd op de vele recepten die er zijn voor chocoladecake uit de magnetron. Vaak zijn ze te sponsig, niet zo zoet, of gewoon droog. Na veel uitproberen is dit recept als beste eruit gekomen.

  Recept van: marian

   
  9 beoordelingen
   
  6min

  Chocoladecake voor in de magnetron is een best wel bekend recept, dus wou ik me eigen twist eraan geven. Ik hoop dat u ervan gaat genieten! Het is een recept dat u gewoon heel snel thuis kunt maken als u zin heeft in chocoladecake!

  Recept van: Directioner

   
  10 beoordelingen
   
  3uur3min

  Een licht, maar toch romig alternatief op de standaard bruine chocolademousse. Dit is een must voor alle chocoladeliefhebbers en een makkelijk toetje na een feestelijke maaltijd.

  Recept van: D Hatzizacharia

  Video's voor magnetron

  • videoTitle
   Brownies uit de magnetron
  • videoTitle
   Kattenbakcake
  • videoTitle
   Makkelijke hollandaisesaus

  Vergelijkbare receptencollecties

  Frituren
  Frituren   (203)
  Stomen
  Stomen   (123)
  Snelkookpan
  Snelkookpan   (29)