Recepten voor Sinterklaas (67)

Hier vind je recepten voor heerlijke Hollandse Sinterklaas lekkernijen zoals bijvoorbeeld pepernoten, kruidnoten, speculaas, marsepein, schuimpjes, taai taai, borstplaat, banketstaaf en meer recepten met amandelspijs of speculaaskruiden.

Receptencollecties voor Sinterklaas

Marsepein
Marsepein   (20)
Speculaas
Speculaas   (15)
Pepernoten
Pepernoten   (11)

Probeer deze recepten

 
2 beoordelingen
 
45min

Zelf kruidnoten maken, maar je hebt geen speculaaskruiden? Dan meng je de kruiden zelf, makkelijk en snel, met dit recept voor kruidnoten (pepernoten). Je maakt ongeveer 80 (grote) kruidnoten met dit recept.

Recept van: Lisa

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Deze cake zal je flink wat reacties opleveren! Perfect voor Halloween of als surprise voor Sinterklaas. Je hebt een nieuwe kattenbak, kattenbakzak en schepje nodig om het volle effect te verkrijgen ;-) De cake is ook nog eens erg lekker, als je je ertoe kunt zetten om uit een kattenbak te eten... Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: Dee

 
25 beoordelingen
 
45min

Pepernoten (of kruidnoten) horen bij Sinterklaas. In de winkel zijn ze volop te krijgen, maar zelf maken is ook erg leuk en zeker niet moeilijk.

Recept van: koekje

 
11 beoordelingen
 
1uur

Zelfgemaakte speculaas met amandelsnippers. Heerlijke koekjes, en met Sinterklaas kunnen ze niet ontbreken!

Recept van: Chantal

 
4 beoordelingen
 
32min

Bij Sinterklaas horen kruidnoten, en die maak je vrij gemakkelijk zelf! Je huis ruikt heerlijk als je ze maakt en het is een gezellige bezigheid die je met je kinderen kunt doen. Kruidnoten zijn wat knapperiger dan pepernoten.

Recept van: Chantal

Favorieten van het seizoen

  • Thaise pompoensoep Thaise pompoensoep
  • Apple Crumble Apple Crumble
  • Pasta koken: 7 tips! Pasta koken: 7 tips!
  • Zelf verse pasta maken Zelf verse pasta maken
  • Appeltaart Appeltaart