Recepten voor de snelkookpan (29)

  Behoud van voedingsstoffen met een snelkookpan, en nog snel bovendien. Maak in een oogwenk een malse ossenstaart- of bonensoep klaar.

  Probeer deze recepten

   
  Geen beoordelingen
   
  50min

  Dit is een typisch Braziliaans recept van gekookte bonen vermengd met kokosmelk. Het wordt vaak geserveerd met kokos rijst en vis.

  Recept van: Gi_BR

   
  2 beoordelingen
   
  9uur

  Deze Spaanse stoofpot is een hartige, complete maaltijd, bestaande uit een hoofdgerecht en soep. Smaakt heerlijk tijdens koude winterdagen. Bekijk ook de video van dit recept!

  Recept van: Luis Luna

   
  3 beoordelingen
   
  2uur20min

  Stoofvlees is altijd lekker als het buiten koud is. Het is bovendien makkelijk te bereiden. Zuurvlees ("zoervleisj") is een traditioneel Limburgs recept, waarbij het vlees gemarineerd wordt in azijn. Daar is natuurlijk ook de naam van afgeleid. Door de saus te binden met appelstroop en onbijtkoek wordt deze zoet en vol van smaak.

  Recept van: HV

   
  1 beoordeling
   
  1uur15min

  Carne con papas is een heerlijke Cubaanse stoofpot waarmee je iedere fan van vlees en aardappelen een plezier doet. De heerlijke geur van komijn maakt dit gerecht bijzonder.

  Recept van: HEATHERMUNOZ

   
  1 beoordeling
   
  35min

  Dit stoofpotje met rundvlees maakte mijn moeder vaak toen ik nog klein was. Speciaal voor mij pureerde ze de ingrediënten altijd in een blender. Als ik dit gerecht maak moet ik nog altijd aan thuis denken. Door het gebruik van de snelkookpan is het vlees al in 20 minuten gaar.

  Recept van: MISSCANADA

  Video's voor recepten uit de snelkookpan

  • videoTitle
   Spaanse stoofpot van linzen en chorizo
  • videoTitle
   Risotto met saffraan
  • videoTitle
   Cocido Madrileno

  Vergelijkbare receptencollecties

  Magnetron
  Magnetron   (201)
  Frituren
  Frituren   (203)
  Stomen
  Stomen   (123)