Speciale gerechten (245)

  Recepten voor bijzondere desserts nodig of een indrukwekkend hoofdgerecht? Op zoek naar nieuwe ideeën voor een speciale maaltijd? Wij hebben recepten voor wild, vis- en schaaldieren en deegwaren voor de uitgelezen kok. Je zoekt wellicht een uitgebreid dessert, zoals croquembouche of een recept op basis van exotisch fruit.

  Probeer deze recepten

   
  1 beoordeling
   
  7uur15min

  Een Franse paté van kippenlevers en gedroogde morieljes, gebakken in een terrinevorm. Het is veel makkelijker om te maken dan je denkt! Eet deze paté met knapperig (stok)brood, mosterd en kleine augurkjes. Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: matoutina

   
  4 beoordelingen
   
  1uur40min

  Dit is een heerlijk recept voor het kerstdiner: Rollade gevuld met spek, ui, champignons en walnoten. Bekijk ook de video van dit recept.

  Recept van: gee

   
  6 beoordelingen
   
  30min

  Zalm uit de oven met een smaakvolle krokante korst met pecannoten.

  Recept van: Chris

   
  4 beoordelingen
   
  10min

  Een oud Italiaans recept dat mijn oma vaak maakte. Het wordt bereid op basis van peterselie en knoflook en gegeten met een warm, krokant broodje. Het is bijna een zonde dit recept openbaar te maken, maar ik weet zeker dat u er niet zo van geniet als wij. De boniet is het lekkerst als het een nacht in de koelkast heeft gestaan.

  Recept van: The Iron Chef-SuziQ

   
  4 beoordelingen
   
  4uur

  Een van origine Gronings recept dat lijkt op cake. Poffert smaakt lekker met een beetje boter en/of stroop (zowel warm als koud).

  Recept van: Ali

  Vergelijkbare receptencollecties

  1 persoon
  1 persoon   (475)
  Makkelijk
  Makkelijk   (13684)

  Paasvideo's

  • Paaskuikens - gevulde eieren Paaskuikens - gevulde eieren
  • Paaseieren versieren Paaseieren versieren
  • Vlechtbrood met paaseieren Vlechtbrood met paaseieren
  • Chocolade paaseieren Chocolade paaseieren