Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor Fruit Vis

60 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Fruit x
Vis x
 
Geen beoordelingen
 
10min

Een heerlijke garnalencocktail met een Aziatisch tintje.

Recept van: marielle

 
Geen beoordelingen
 
45min

In deze heerlijke curry uit Baltistan (een gebied in Pakistan) wordt de pittige smaak in evenwicht gehouden door kokosmelk. Verse mango maakt het kleurrijk en zoet, maar levert ook waardevolle vitaminen. Serveer er warm naanbrood en uw favoriete Indiase chutney bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
27min

Verse zalm is ideaal om snel te grillen. Serveren op een bedje sla met grapefruit, walnoot en gegrilde courgettelinten. Geef er warme ciabatta bij, eventueel gevuld met olijven.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Een soep van verse vruchten is gemakkelijk voor te bereiden en heerlijk verfrissend op een warme zomerdag. Serveer deze meloensoep als lichte lunch met wat grissini (Italiaanse broodstengels).

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
15min

Verse makreelfilets zijn snel gaar en smaken heerlijk met een glazuur van friszure marmelade en appels. Dit verfijnde gerecht is binnen een kwartier klaar en lekker met sperziebonen, broccoli en aardappeltjes of volkorenbroodjes en een salade.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Romige mayonaise met mosterd vormt een snelle saus voor deze gegrilde vis; u serveert hierbij gegrilde dragon-sinaasappelcourgettes en stokbrood.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Mul uit de oven wordt hier geserveerd op een bedje van venkel en verse sinaasappel. Om tijd te besparen kunt u de visboer vragen of hij de vis al voor u wil schoonmaken. Serveer één pakketje per persoon, met daarbij nieuwe aardappels en wat gekookte sperziebonen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
45min

Een eenvoudige salade van schijfjes tomaat besprenkeld met een beetje vinaigrette en geserveerd op een bedje van verse jonge spinazie smaakt erg goed bij dit stijlvolle gerecht. Samen vormen ze de ideale snelle avondmaaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Er is niets gemakkelijker dan rog in de oven pocheren met verse visbouillon. Met een eenvoudige sinaasappel-citroensaus vormt het een heerlijke maaltijd. Serveer met geroosterde aardappelschijfjes en courgettes of bonen.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
24min

Salsa is een verse, Mexicaanse groente- of fruitsaus. Een salsa van tomaten, paprika en chilipepers smaakt heerlijk bij gegrilde scampispiezen, hier geserveerd met zoete meloen en krokant brood.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 6

Favorieten van het seizoen

  • Varkensrollade met champignons en noten Varkensrollade met champignons en noten
  • Tiramisu van Christine Tiramisu van Christine
  • Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst Gemberkoekhuis bouwen voor Kerst
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm