Inloggen Aanmelden

Zoekresultaten voor Fruit 3 uur of langer

176 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Wereldkeuken

Fruit x
3 uur of langer x
 
Geen beoordelingen
 
3uur15min

Deze chutney is snel en makkelijk omdat het bereid is met cranberrysaus uit een potje. Het is een mix van gekruide appel, cranberry, abrikozen en rozijnen en is heerlijk met koud vlees. Het smaakt nog beter als het minstens 3 uur is gekoeld.

Recept van: sal

 
Geen beoordelingen
 
4uur

Een heerlijke smaakvolle relish dankzij de selderie. Lekker bij een restje kalkoen of op de boterham. Eventueel kunt u stukjes noot toevoegen.

Recept van: Karen Dunn

 
Geen beoordelingen
 
4uur

Pikant en zoet, een heerlijke chutney die lekker is met verschillende broodsoorten, kazen en kip. Met de aangegeven hoeveelheden maak je een flinke voorraad; je kunt de chutney dus ook cadeau doen aan buren en vrienden. Bekijk ook de video van dit recept!

Recept van: cheap chef

 
Geen beoordelingen
 
3uur30min

Een prachtige, stevige en caloriearme cake met een rijk palet aan sinaasappelsmaak. Eenvoudig te bereiden en heerlijk! Opdienen in punten met een schep slagroom of ijs. Gebruik glutenvrije bakpoeder als de taart volledig glutenvrij moet zijn.

Recept van: Lucence

 
Geen beoordelingen
 
3uur30min

Een klassieker! Het wordt steeds moeilijker om in Frankrijk een authentieke gekarameliseerde "omgekeerde appeltaart" te vinden. Gelukkig is hij thuis heel eenvoudig te maken. Heerlijk om meteen warm uit de oven te serveren.

Recept van: marielle

 
1 beoordeling
 
5uur

Deze lichte sorbet wordt geserveerd met een heerlijk verse mix van bessen.

Recept van: TjB

 
Geen beoordelingen
 
6uur25min

Voor dit recept hebt u geen ijsmachine nodig! Het recept wordt met een beetje honing gezoet om het een heerlijke zomerse smaak te geven. Vol smaak en veelzijdig omdat het eindproduct als een granita of als een zachte sorbet geserveerd kan worden.

Recept van: Toasted Garlic

 
1 beoordeling
 
21dagen

Met de twee belangrijkste ingrediënten - rum en boter - kan deze kerstcake niet anders dan een hit worden. Deze is minder zwaar en is meer cake achtig dan veel kerstcake recepten. Het is een favoriet geworden van mijn vrienden en familie voor kerst. De cake is van zichzelf al heerlijk, maar kan ook gegeten worden met een laagje marsepein en glazuur. Bekijk de video van dit recept!

Recept van: Karen Uffelman

 
1 beoordeling
 
9uur

In Saoedi-Arabië woonden we in een hechte, multiculturele gemeenschap. Onze Pakistaanse buren werden een soort familie ver van huis. Kokub, de buurvrouw, maakte deze ongelooflijk lekkere mangochutney zelf. Een paar jaar geleden vroeg ze me daarbij te helpen. Natuurlijk gebruikte ze geen recept, maar de volgende keer nam ik mijn weegschaal mee, zodat ik haar magische recept zelf kon maken. Een ongelooflijke ervaring!

Recept van: PREGOCOOK

 
Geen beoordelingen
 
9uur

Een traditionele engelse kersttraktatie, dit 'mince pie' recept is makkelijk te maken door de goede kwaliteit kant en klare mincemeat vulling (een mengsel van fruit, zuidvruchten, niervet, specerijen en drank, te koop bij engelse delicatessezaken).

Recept van: MARBALET

1 / 18

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges Witte asperges
  • Groene asperges Groene asperges
  • Rabarber kruimeltaart Rabarber kruimeltaart
  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Hollandaisesaus Hollandaisesaus