Zoekresultaten voor Rijst Vis 3-4

46 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Rijst x
Vis x
3-4 x
 
Geen beoordelingen
 
25min

Heerlijk vind ik ze. Verslavend en gezond tegelijk!

Recept van: ItalianGirlCristina

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Dit is een slanke versie van de klassieke nasi goreng uit de Indonesische keuken. Malse reepjes mager rundvlees en sappige garnalen worden gecombineerd met rijst en op smaak gebracht met knoflook, gember en chilipeper. En omdat u dit gerecht goed kunt voorbereiden, kunt u het bijvoorbeeld als gemakkelijke lunch serveren.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
22min

Met tonijn uit blik, rijst, tomaatjes, feta en kruiden maakt u in een handomdraai een heerlijke maaltijdsalade.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
30min

Een heerlijk recept voor risotto en in een handomdraai klaar. Dit is een variant op het basisrecept voor risotto milanese met als toevoeging garnalen en doperwtjes.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
30min

Waarom zou u een kant-en-klare maaltijd kopen als u in een handomdraai deze gezonde en slanke Indiase rijstschotel met zijn verfijnde aroma's op tafel kunt zetten? Serveer er een verfrissende raita bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
20min

Een aromatische soep geïnspireerd op de keuken van Zuidoost-Azië, waarin vaak eieren in bouillon gepocheerd worden. Met kroepoek erbij geeft dit een snelle en lichte maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
45min

Zwaardvis heeft een bijzondere, stevige consistentie, maar wil nog wel eens wat droog uitvallen. Dat probleem kunt u ondervangen door de vis te stomen in papieren pakketjes, samen met Thaise smaakmakers: zo blijft de vis heerlijk mals.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur5min

Deze pittige rijstschotel uit het zuiden van de Verenigde Staten is lekker makkelijk en ideaal als gezinsmaaltijd. Bereid met malse zeeduivel, garnalen en veel groenten heeft u een lekkere, evenwichtige maaltijd.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
40min

Dit subtiel gekruide rijstgerecht is gebaseerd op een klassiek Indiaas recept voor kedgeree, maar bevat extra groenten voor meer vitaminen. Serveer er een kleine salade bij.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
40min

Gerookte schelvis vormt de basis van klassieke kedgeree: deze eigentijdse variant is op smaak gebracht met wat meer peper en korianderblad. Een pittige salade van rucola, waterkers, bosui en radijs vormt het perfecte bijgerecht.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 5
Plaats een foto

Favorieten van het seizoen

  • Pruimen Pruimen
  • Courgette Courgette
  • Appelcake met toffeesaus Appelcake met toffeesaus
  • Bosbessenmuffins Bosbessenmuffins
  • Risotto met paddenstoelen, courgette en spek Risotto met paddenstoelen, courgette en spek