Zoekresultaten voor Varkensvlees Feestjes

82 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Varkensvlees x
Feestjes x
 
1 beoordeling
 
2uur40min

Erg mals en het vlees valt zo van het bot. Vraag bij uw kwaliteitsslager om vleesrijke baby back ribs of varkenslende.

Recept van: KHEFFN

 
Geen beoordelingen
 
1uur45min

Dit recept heb ik een paar jaar geleden bedacht. Het kost wat tijd, maar het is de moeite waard.

Recept van: JOHN MITSCHKE

 
1 beoordeling
 
3uur30min

Het kost 2 dagen om de ribjes te bereiden, maar het is de moeite waard. De ribjes worden gebakken en met een marinade ingewreven en de volgende dag met barbecuesaus op de barbecue afgemaakt.

Recept van: Gail

 
Geen beoordelingen
 
40min

Stukjes pitabrood met roomkaas gewikkeld in spek. De hapjes komen warm en krokant uit de oven. Zorg dat u de eerste bent, ze zijn zo op!

Recept van: MACKENZIE318

 
Geen beoordelingen
 
3uur55min

De ribjes worden op de barbecue geroosterd en vervolgens gebakken in een heerlijke saus van suikerstroop, honing en ketchup.

Recept van: Larry Aman

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Een uitstekend gerecht voor een zomerse barbecue. Bereid de spare ribs van tevoren en bak ze af als uw gasten zijn gearriveerd. Ze vragen zich vast af hoe u het vlees zo snel zo lekker mals kreeg.

Recept van: Robbie Rice

 
Geen beoordelingen
 
50min

Ik ben dol op dumplings (knoedels) en heb dit recept samengesteld op basis van mijn favoriete eten. De dumplings bevatten varkensvlees, garnalen, waterkers en waterkastanjes en zijn absoluut verrukkelijk. Lekker voor een feestje.

Recept van: Vivian Lee

 
1 beoordeling
 
10min

In Denemarken eet je heerlijke hotdogs. Langs de kant van de weg, in de stad. Altijd gaan je laatste Kronen er aan op!

Recept van:aaleboek

 
Geen beoordelingen
 
1uur50min

Deze heerlijke loempia's zitten boordevol groenten, zeevruchten en varkensvlees. Perfect voor een feestje. Je kan loempiavelletjes (rijstpapier) in Aziatische winkels verkrijgen.

Recept van: SALLYCOOKS

 
Geen beoordelingen
 
1uur

Deze varkensfilets zijn makkelijk te maken - heerlijk gevuld met mosterd, knoflook en olijven en geroosterd met rode paprika, uien en champignons.

Recept van: Richard

1 / 9

Favorieten van het seizoen

  • Pepernoten Pepernoten
  • Speculaasjes Speculaasjes
  • Stoofpeertjes in rode wijn Stoofpeertjes in rode wijn
  • Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm Hapjes: 3 variaties met gerookte zalm
  • Klassieke kaasfondue Klassieke kaasfondue