Zoekresultaten voor Kinderen 5-8

114 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

Kinderen x
5-8 x
 
Geen beoordelingen
 
15min

Vergeet frisdranken: maak deze verfrissende drank zelf op een hete zomerse dag. Het lekkerst met ijsklontjes.

Recept van: NIKKY_1ST

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Deze orginele, lekkere zoet en hartige pizza is gebaseerd op een curry van rode linzen met daarover een heerlijke laag zoete aardappel, aubergine, tomaat, knoflook, ui en kruiden.

Recept van: FLAMINGOFLUFF

 
2 beoordelingen
 
30min

Op basis van bulgur, cashewnoten en zonnebloempitten. De burgers zijn het lekkerst als u ze voor gebruik in de koelkast legt. Ze kunnen op barbecue, grill of in de pan bereid worden. Het recept is voldoende voor 6 flinke notenburgers.

Recept van: Michael

 
Geen beoordelingen
 
1uur45min

Een droge marinade op basis van karwijzaad, zwarte peper, zout en salie om een heerlijk malse varkensfilet of rollade te roosteren.

Recept van: CARLOSA

 
Geen beoordelingen
 
30min

Peer, waterkers en komkommer vermengd met quinoa, gegarneerd met stukjes kumquat in een dressing van olijfolie, koriander en citroensap. Als u geen kumquats kunt vinden, gebruik dan clementines.

Recept van: Barrett

 
Geen beoordelingen
 
10min

Een tosti met ham, kaas en ananas uit de oven. Heel eenvoudig voor als er een groep tieners komt eten.

Recept van: marielle

 
1 beoordeling
 
35min

Dit is een snel en eenvoudig gerecht van geroerbakte pompoen voor de herfst. Goed voor Halloween vanwege de oranje kleur geaccentueerd met de zwarte sesamzaadjes. Het heeft een exotische, aziatische smaak en is lekker met gestoomde witte rijst.

Recept van: LIL_PYRO

 
Geen beoordelingen
 
5min

Een leuk en gezond tussendoortje dat kinderen zelf kunnen maken.

Recept van: Michele O'Sullivan

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Vistaart is erg populair bij kinderen die verder misschien niet zo van vis houden. In dit gerecht zijn prei en waterkers toegevoegd voor extra vitaminen. Door de plakjes aardappel en de kaas ziet de pastei er aantrekkelijk uit. Geef er trostomaten bij, die zo'n 15 minuten worden meeverwarmd, en gestoomde broccoli.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur30min

Deze smeuïge soep dankt zijn rijke kleur aan de combinatie van linzen, pastinaken en worteltjes. Door de toevoeging van droge sherry en mierikswortelpasta wordt de soep een ideaal voorgerecht voor een feestelijk diner. Serveer met toast of haverkoekjes.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 12

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges