Zoekresultaten

joods x
Overigen x
 
Geen beoordelingen
 
3uur

Na het bereiden van veel, heel veel porties matzeballen voor vrienden, beheers ik het recept tot in perfectie. Ze krijgen altijd een warm onthaal. Hier volgt het recept:

Recept van: cogy

 
Geen beoordelingen
 
1uur10min

Dit is een recept van mijn schoonmoeder en ze maakt het altijd tijdens Pasen. Deze balletjes zijn heel eenvoudig te maken en je kunt ze met tonijn of zalm vullen of gewoon droog eten. Ze zijn echt heerlijk!

Recept van: jennifer

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Een heerlijke sinaasappelsponscake, perfect voor Pesach. In dit recept wordt fijn matsemeel gebruikt.

Recept van: JANWEISBERGER

 
Geen beoordelingen
 
15min

Een zoet gekruid appelmengsel dat niet tijdens de viering van het Joodse Pesach op tafel mag ontbreken.

Recept van: Eileen Mintz

 
Geen beoordelingen
 
10min

Volwassenen vinden deze pizza ook heerlijk. Zeer geschikt tijdens 4e of 5e dag van de Pesach, wanneer je creativiteit in de keuken behoorlijk is afgenomen. Je kunt iedere groente toevoegen die je lekker vindt of die je in huis hebt.

Recept van: Linda Gould

 
10min

Een roerei met matzes. Dit traditionele gerecht is altijd lekker maar helemaal tijdens het (joodse) paasfeest. Strooi er wat poedersuiker over of geef er wat jam bij.

Recept van: Janice Weisberger

 
Geen beoordelingen
 
3uur50min

Dit traditionele gerecht voor Pesach (joods Pasen) is een van mijn favoriete soepen. Ik eet hem het hele jaar door. Ik maak altijd twee keer zoveel matzeballen omdat iedereen ze altijd zo lekker vindt. Als je wilt kun je de matzeballetjes in licht gezouten water koken. Laat ze vervolgens een paar minuten afkoelen en doe ze dan in de soep. Sommige mensen zeggen dat de matzeballetjes de soep een beetje troebel maakt.

Recept van: Holly

1 / 1

Favorieten van het seizoen

  • Ideeën voor de Paasbrunch Ideeën voor de Paasbrunch
  • Chocolade Paasei maken Chocolade Paasei maken
  • Paaseieren verven op natuurlijke wijze Paaseieren verven op natuurlijke wijze
  • Paashaascake Paashaascake
  • Eieren koken Eieren koken