Zoekresultaten voor soorten pasta Stoofschotels

8 recepten

Filter

Hoofdingrediënten

Type recept

Bereidingstijd

Wereldkeuken

soorten pasta x
Stoofschotels x
 
Geen beoordelingen
 
1uur45min

Dunne pastaspiraaltjes, fusilli genaamd, smaken heerlijk bij een stoofschotel van rundvlees en groenten. De gedroogde pasta wordt pas helemaal aan het einde van de bereidingstijd toegevoegd, zodat hij al dente blijft en de smaken van vlees, groenten en oregano in deze rijke stoofschotel toch voldoende opneemt.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
5uur15min

Dit is een recept voor macaroni met kaas waar ik groenten en vlees aan heb toegevoegd zodat het een complete maaltijd is. Helemaal makkelijk omdat het in de slowcooker gemaakt wordt.

Recept van: stroopwafel

 
Geen beoordelingen
 
1uur40min

Konijnenvlees is vetarm, heeft een verfijnde smaak en is een klassiek ingrediënt in dit Toscaanse gerecht, hoewel ook vaak wilde haas wordt gebruikt. Pappardelle zijn de meest geschikte pasta. Serveren met een radicchiosalade of gemengde salade met kruiden, komkommer, courgette en groene paprika voor meer groenten.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
1uur15min

Een weldadige warme soep die eenvoudig te bereiden is. Uitermate geschikt aan het eind van een luie zondag, geserveerd met een krokante ciabatta.

Recept van: AVALERIO

 
1 beoordeling
 
55min

Aubergines maken pastasauzen heel sappig. In dit recept gaat de aubergine ook uitstekend samen met pittige Toulouseworst en olijven. Laat ze lekker sudderen in een saus van tomaten uit blik en verse kruiden en meng ze met dikke pasta, zodat u een snelle, evenwichtige maaltijd krijgt die heerlijk smaakt.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

Dit populaire pastagerecht is eenvoudig te bereiden. Een klassieke tomatensaus, in Italiaanse stijl op smaak gebracht met chilipeper en verse kruiden, smaakt heerlijk bij venusschelpen, vooral als u ze mengt met al dente gekookte spaghetti. Serveer met ciabattabrood en een groene salade… en natuurlijk een glaasje rode wijn.

Recept van: Lidy Nooij

 
1 beoordeling
 
1uur5min

Dit is een vetarme versie van het klassieke pastagerecht. De heerlijke vleessaus wordt gemengd met spaghetti en geserveerd met Parmezaanse kaas. Er wordt minder rundvlees gebruikt dan in de traditionele recepten, maar vetarme kippenlever verrijkt de saus. Serveer met een salade van spinazie, tomaten en uien en veel brood.

Recept van: Lidy Nooij

 
Geen beoordelingen
 
35min

Deze kleurrijke soep is licht verteerbaar, maar vult toch goed. De stukjes vis, de garnalen en pastaschelpen passen uitstekend bij de heerlijke venkel- en preismaak en maken van deze soep een lekker en gezond voorgerecht. Serveer met warm, knapperig brood, sneetjes meergranenbrood of maanzaadbrood.

Recept van: Lidy Nooij

1 / 1

Favorieten van het seizoen

  • Witte asperges koken Witte asperges koken
  • Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven Aardappels met Parmezaanse kaas uit de oven
  • Regenboog cupcakes Regenboog cupcakes
  • Asperges met ham Asperges met ham
  • Pasta met asperges Pasta met asperges